Cele 5 legi ale biologiei – vindecarea cancerului

nas apaPe 18 august 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist sef la clinica oncologica a Universitatii din München, Germania, a primit vestea socanta ca fiul sau, Dirk, a fost impuscat. Dirk a murit în decembrie 1978 si, cateva luni mai tarziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau. Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A descoperit foarte curand că, la fel ca el, toti bolnavii de cancer pe care ii stia au trecut prin experiente extrem de stresante inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare.

Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte boli sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Rezultatul cercetarilor lui Hamer se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustrează legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a „Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Dr. Hamer a denumit descoperirile sale „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”, datorita faptului ca aceste legi biologice, valabile in cazul oricarui pacient, ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii. In 1981, Dr. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universităţii din Tübingen, sub forma unei teze post-doctorale. Totusi, pana astazi, Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer, in ciuda obligativitatii legale de a o face. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale. La scurt timp dupa ce Dr. Hamer şi-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. In 1986, desi munca sa nu a fost niciodata pusa la andoiala sau dezaprobata, doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala, pe motiv ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard. Astfel, pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile sale.

BOLILE AU LA ORIGINE UN SOC PSIHO-EMOTIONAL CARE SE REFLECTA MAI INTAI LA NIVELUL CREIERULUI.

Dr. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional care surprinde individul total nepregatit“ (Prima Lege Biologica). In onoarea fiului sau, Dr. Hamer a denumit acest incident stresant: Dirk Hamer Syndrome, sau DHS. Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci el se propaga si la nivel biologic si trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.

Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”, deoarece, în termeni bio-fiziologici, frica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formand o tumoare pulmonara. Contrar parerilor conventionale, această multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost, ci serveste unui scop biologic foarte bine definit si anume sa creasca capacitatea pulmonara, optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului. Analiza tomografiilor intreprinsa de Dr. Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer la plamani prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat, de tipul „frica de moarte”, inaintea declansarii cancerului. In majoritatea cazurilor, teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer, ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte.

Cancerul la san, potrivit cercetarilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul „mama-copil” sau „probleme cu partenerul”. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil daca isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumoră. Scopul tainic al proliferării celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind, grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologică pentru crestere si dezvoltare.

Numeroasele studii ale Dr. Hamer arata ca femeile, chiar şi atunci cand nu alapteaza, dezvolta tumori ale glandelor mamare, din cauza grijilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui partener bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).

În vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului şoc, situaţia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele, testiculele, oasele, nodulii limfatici, epiderma, mucoasa colului uterin, bronhiile, vasele coronariene, canalele de alaptare etc.) isi au originea în ectoderm sau in mezodermul noului creier. In momentul producerii conflictului-soc, tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara. Necrozarea ovarelor sau a testiculelor, osteoporoza, cancerul osos sau ulcerul stomacal de exemplu, sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele-soc corespondente.
Dr. Hamer a descoperit, de asemenea, ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare, iar desfăşurarea oricarei boli are loc in doua faze (A Doua Lege Biologică). In timpul primei faze, a conflictului activ (si anume atata timp cat conflictul persista), intregul organism se orientează spre a face fata conflictului. In timp ce la nivel fizic au loc dereglari celulare specifice, psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta, de asemenea, cu situatii neasteptate. Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia), mintea devine total preocupata de continutul conflictului. Tulburarile somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Biologic vorbind, acest lucru este vital, deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului şi orele de activitate in plus constituie condiţiile propice pentru rezolvarea conflictului. Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange, simptomele specifice ale activitătii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile), tremurul şi transpiraţia rece. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intensitatea şi impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale.
Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, aceasta se petrece de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn şi a epuizarii mentale si emotionale. De cele mai multe ori, este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau al unei prognoze negative, de genul „Mai ai doar sase luni de trait!”, impact ce aruncă pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc, sunt privati de forţa lor vitala, isi consuma inutil energia si, în cele din urma, mor in urma unui proces agonizant, proces pe care „tratamentele“ conventionale pentru cancer nu fac decat să il accelereze.
Daca pacientul nu a facut niciun tratament de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie), NGM (Noua Medicina Germana) are o rata de succes de 95 pana la 98%. Este o ironie a sortii ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati.

Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. Emotiile si organismul nostru se comută imediat in regimul de reparare si refacere, programul de vindecare fiind asistat în mod direct de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrienţilor necesari organismului sunt esentiale in perioada de vindecare. A doua faza este denumita „faza calda” şi în această perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitătile si pielea.
Odata cu rezolvarea conflictului, se produce o transformare la nivelul organelor: proliferarea celulara (vechiul creier este legat de controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou este legat de controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific. O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refăcuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamaţii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii. Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii.
Dar tumorile nu sunt impărtite in bune sau rele, ci mai degraba sunt clasificate după tipul de tesut si zona cerebrală din care provin şi prin care sunt controlate. Exista acele tumori care se dezvolta, in mod exclusiv, in faza activa a conflictului-soc (tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile de ficat, tumorile uterului, tumorile de prostata etc.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare.
În felul în care creierul vechi controlează cancerul, cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens, din moment ce proliferarea celulara se opreşte de indată ce tesutul este reparat. Cancerul testicular, cancerul ovarian, limfomul, limfomul non-Hodgkin, diferitele tipuri de sarcom, carcinomul bronhial şi laringial şi cancerul cervical, toate sunt de natură curativă şi fenomene exclusive ale fazei de vindecare. Cu condiţia ca procesul de vindecare să nu fie întrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului şoc, aceste tumori dispar pana la urma, la sfarsitul procesului de vindecare.
Al doilea tip de cancer mamar, carcinom in situ (DCIS), intra de asemenea in această categorie. In timp ce un cancer de san este un indicator că femeia este in faza activă a conflictului de tip grija, un cancer in situ este un semn pozitiv ca problema asociata conflictului de separare a fost rezolvată. O femeie nu face un cancer de san fara motiv! Aşa cum nici faptul că el se dezvolta exact la sanul stang nu este o coincidenta.

Importanta lateralitatii noastre biologice

Dr. Hamer a descoperit că lateralitatea determina daca o boala precum este cancerul se dezvolta in partea stanga sau dreapta a organismului. Aceasta este regulă: o persoana dreptace raspunde unui conflict cu mama sa sau cu copilul cu partea stanga a organismului, şi cu partea dreapta la un conflict cu tatal sau partenerul, fratii, rudele, prietenii, colegii etc. Pentru stangaci este invers. Exista intotdeauna o relatie inversa intre emisferele cerebrale si partile organismului, in sensul ca fiecare emisfera a creierului (mai putin partea amigdaliana) este în relatie directa cu partea opusa a trupului.
Astfel, un cancer la sanul drept, un chist ovarian la ovarul stang, o problema de piele pe partea dreapta sau stanga (sau amandoua), o paralizie motorie pe partea dreapta (dupa un atac cerebral) ne dau un prim indiciu despre cine a fost implicat atunci cand conflictul originar a avut loc. In ceea ce priveste conflictele mai avansate (si regiunile cerebrale), statutul hormonal trebuie, de asemenea, luat in calcul, pentru o evaluare precisa.

Rolul benefic al microbilor

Un alt aspect al cercetarilor Dr. Hamer este acela al rolului microbilor pe durata procesului de dezvoltare a bolii. Pe scurt, el a descoperit ca microbii precum ciupercile, bacteriile si virusii sunt activi doar pe durata procesului de vindecare si maniera în care ei opereaza este in deplina concordanta cu logica evolutivă. (A Patra Lege Biologica). Bacteriile tuberculozei, spre exemplu, populeaza doar ţesuturile controlate de creierul vechi. Functia lor pe timpul procesului de vindecare este de a descompune tumorile care nu-şi mai au rostul: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostata, tumorile la uter, tumorile la san, melanoamele şi mesothelioma. Bacteriile tuberculozei sunt esentiale pentru descompunerea constructiilor celulare ce au proliferat cu un anumit scop biologic, în timpul fazei active a conflictului. Daca bacteriile necesare nu sunt disponibile din cauza vaccinarii sau a uzului excesiv de antibiotice sau in urma chimioterapiei, tumorile nu se pot dezintegra corespunzator. Ca urmare, raman pe loc si sunt incapsulate in mod inofensiv. Detectate la un control de rutina, ele pot fi totuşi diagnosticate ca si cancer şi noi conflicte potentiale pot aparea in urma aflarii vestii, cu noi simptome. Intelegand legile biologice ale desfasurarii bolilor, aceasta perspectiva poate fi eliminata. In timp ce bacteriile descompun tumorile cu celule care nu mai sunt necesare, virusii sunt implicaţi in procesul de vindecare a tesuturilor coordonate exclusiv de cortexul cerebral (ex: bronhiile, membrana nazala, mucoasa stomacala, mucoasa canalelor biliare şi epiderma). Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa si gripa stomacala indica faptul ca procese virulente, naturale, de vindecare sunt în curs.

TEORIA METASTAZEI, O SIMPLA FICTIUNE ACADEMICA

Bazandu-se pe GNM, „Sistemul Ontogenetic al tumorilor”, teoria vast raspandita a metastazelor care sugerează ca celulele canceroase migreaza prin vasele de sange şi limfa, cauzand tumori si in alte locuri, este, in cuvintele Dr. Hamer, pura fictiune academica. Celulele in general si celulele canceroase în mod special nu isi pot schimba, sub nici o formă, structura lor histologică si nici nu pot trece de bariera bacteriana. De exemplu, o celula canceroasa a unei tumori pulmonare, care este de origine endoderma, controlata de zona amigdaliana a creierului si care prolifereaza de-a lungul fazei active a conflictului, nu se poate transforma intr-o celulă osoasa, care este de origine mezoderma si este controlata de cortexul cerebral, celula care se deterioreaza in timpul fazei active a conflictului, in procesul de decalcifiere. In scenariul conform caruia cancerul pulmonar metastazează la oase, celulele cancerului pulmonar creeaza, de fapt, un gol (descompunere celulara! – reversul cancerului) in anumite oase din organism. Trebuie, de asemenea, sa ne intrebam de ce celulele canceroase rareori se raspandesc la tesuturile vecine, de exemplu: de la uter la cervix. Daca celulele canceroase calatoresc prin sange, de ce nu este atunci scanat sangele donat, pentru a cauta celule canceroase ? De ce nu sunt atunci găsite o multitudine de tumori in peretii vaselor de sange ai pacientilor bolnavi de cancer ?
Dr. Hamer nu neaga, bineinteles, posibilitatea aparitiei celui de-al doilea cancer, dar aceste tumori succesive nu sunt cauzate de migrarea celulelor canceroase, care se transformă, in mod mirobolant, intr-un tip diferit de celula, ci mai degraba sunt urmarea unui nou conflict-şoc. Noul DHS poate fi declansat de o alta experienta traumatizanta aditionala, sau prin socul provocat de comunicarea diagnosticului. Asa cum am menţionat mai devreme, comunicarea unui diagnostic neasteptat de cancer, sau informarea cuiva ca are metastaze poate declansa o spaima de tipul frica de moarte (provocand cancer pulmonar) sau orice alt tip de diagnostic relationat cu socul emotional, cauzand noi cancere in diferite alte parti ale organismului. In multe cazuri, acesti pacienti nu supravieţuiesc pana in faza de vindecare, din cauza starii de stres foarte grave, care ii slabeste pana la punctul in care mai au foarte putine sanse de supravietuire în confruntarea cu toxicul si ucigasul tratament chimioterapic.

Al doilea tip de cancer foarte intalnit dupa cancerul pulmonar este cancerul osos. Dr. Hamer a descoperit ca oasele noastre sunt din punct de vedere psiho-emoţional legate de increderea, respectul si stima de sine. Altfel zis, spunandu-i-se cuiva ca are o boala care ii ameninta viata, mai ales una care se presupune ca se raspandeste ca un incendiu in organism, este echivalent pentru bolnav cu a accepta ca acum este complet inutil si, pe langa faptul ca se simte inutil, oasele incep sa se decalcefieze (in cazul cancerelor de san, deseori în zona sternului şi a coastelor). Tot asa cum se fractureaza un os, scopul programului biologic (al bolii) apare la sfarsitul fazei de vindecare. Cand faza de reparare este completa, osul va fi mult mai puternic în zona respectiva, asigurandu-ne in acest fel ca suntem mai bine echipati, in eventualitatea aparitiei unui nou conflict al stimei de sine.

Sinteza principiilor Noii Medicini Germane

Noua Medicină Germană® este un set de descoperiri şi principii care pune la baza aparitiei şi evoluţiei bolilor:
• principiile universale biologice;
• interactiunea dintre cele 3 niveluri ale fiintei umane: psihic, creier şi organe.
Noua Medicină Germană® priveste corpul ca un intreg, in care psihicul este integratorul tuturor functiilor comportamentului şi a tuturor ariilor de conflict, iar creierul este calculatorul principal al tuturor functiilor comportamentale, ariilor de conflict si organelor corespunzatoare acestora.
Noua Medicina Germana® este o stiinta a naturii, bazata pe 5 legi biologice care sunt aplicabile fiecarei boli ale oamenilor sau mamiferelor.
In Noua Medicina Germana®, boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificaţie biologica.

Boala evolueaza pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ sa coopereze cu evenimentele aparute in viata lui sau sa il elimine pe baza mecanismelor de selectie necesare evolutiei grupului din care individul face parte.

Dr. Hamer a constatat faptul ca moartea sotiei sale si propriul lui cancer pot fi corelate cu impuscarea şi apoi decesul fiului lor Dirk. Ca medic, cercetator si sef al clinicii de oncologie din Munhen, dr. Hamer a ajuns la urmatoarea concluzie: Un eveniment fizic poate crea un soc conflictual biologic care se va manifesta in transformari vizibile ale creierului, si poate conduce la schimbari masurabile ale parametrilor sistemului nervos care la randul lor pot produce cresterea unor tumori canceroase, ulceratii, necroze si perturbari funcţionale in organe specifice fiecărui tip de conflict biologic.
Dupa 20 de ani de cercetare si terapie a peste 31.000 de pacienti, dr. Hamer a stabilit ca un conflict-soc biologic genereaza o faza de imbolnavire: rece, canceroasa sau necrotica, iar daca conflictul este rezolvat, se trece la o faza de vindecare: calda prin care procesele canceroase sau necrotice sunt inversate pentru a se autorepara tesuturile afectate in faza de imbolnăvire şi a restabili starea de sanatate optima.

Cele 3 legi ale Noii Medicini Germane descoperite si formulate de DR. Hamer:
1. PRIMA LEGE BIOLOGICA: regula de fier a cancerului:
A. Fiecare cancer sau afecţiune echivalentă cancerului are drept cauza: sindromul Dirk Hamer (DHS) generat de un şoc foarte grav, acut, dramatic şi izolat. Trairea acestui confict-soc are loc simultan la 3 niveluri (psihic, creier şi organ);
B. Tipul conflictului care a provocat DHS determina localizarea HH (cercuri concentrice vizibile pe tomografia computerizată) in creier si a locului corespunzator intr-un anumit organ in care va apare cancerul sau o afectiune echivalenta cancerului;
C. Continuarea conflictului la nivel psihologic determina evolutia hh în creier şi a cancerului sau a afectiunii echivalente cancerului in organul corespunzator locului aparitiei HH.
2. 2. A 2-A LEGE BIOLOGICA: fiecare afectiune generata de un conflict-soc are o evolutie în 2 faze:
A. Faza de conflict activ (de imbolnavire) in care sistemul nervos autonom simpatic este activat, socul continua cu preocupare continua faţa de evenimentul declansator si produce o stare de tensiune si neliniste insotita de pierdere in greutate, apar dificultati la adormire şi tulburari ale somnului. Noptile devin lungi, extremitatile sunt reci si leziunile sau tumorile aparute continua sa se dezvolte;
B. Faza conflict rezolvat (de autovindecare) in care sistemul nervos autonom parasimpatic si sistemul vagal sunt activate insotite o stare de epuizare si somnolenta si derma + extremitati calde. In aceasta faza procesele aparute pe timpul fazei de imbolnavire sunt reversate: tumorile sunt remise sau capsulate, iar leziunile de tip necroza sau ulcer sunt inlaturate prin regenerarea naturala a tesuturilor afectate de acestea. La sfarsitul acestei faze de autovindecare, tesuturile si organele afectate sunt refacute complet si deseori devin mult mai rezistente decat au fost inainte de aparitia conflictului-soc, iar persoana are o stare generala mai bună si devine mai inteleapta decat inainte de a se fi imbolnavit.
3. A 3-A LEGE BIOLOGICĂ: Sistemul Ontogenetic al Tumorilor si bolilor echivalente cancerului:
A. Un anumit tip de conflict afecteaza un anumit nivel embrional, care la randul lui generează hh (inele concentrice) intr-o anumita zona a creierului, afectând un anumit organ ce corespunde nivelului embrional cu o formaţiune histologică specifica acelui nivel;
B. Conflictele care genereaza hh in zona creierului arhaic (creierul ancestral generat din endoderm şi cerebelul generat din mesoderm) prezinta o multiplicare a celulelor in faza de imbolnavire (ca conflict activ) si de distrugere (de catre fungi şi micobacterii) sau incapsulare a tumorii in faza de vindecare (pcl post conflict), pe cand conflictele care genereaza HH in zona creierului nou (cortex) determina o scadere a numarului de celule (necroze, ulcere) sau diminuare a functiilor pana la disfunctie completa (numite si boli cancer echivalente) in faza de imbolnavire ca si conflict activ, urmate de multiplicarea celulelor, reconstrucţia organului (de catre bacterii si virusuri) afectat si restabilirea functionarii normale a acestuia in faza de vindecare (pcl post conflict);
C. Bolile cu cele 2 faze (imbolnavire si vindecare) sunt functii biologice deosebite care ne permit sa depasim si sa ne redresam functional dupa ce am fost confruntati cu probleme biologice neobisnuite sau neasteptate generate de obicei de conflicte psihologice.
4. A 4-A LEGE BIOLOGICĂ: in faza de autovindecare (pcl post conflict) exista o corespondenta dintre grupurile de organe apartinand uni anumit nivel embrionar si grupurile de microbi apartinand acelui nivel. Microbii nu sunt cei ce provoacă o anumita simptomatologie, ci dimpotriva, ei sunt cei ce participa la autovindecare. Ei sunt comandati de catre creier: la comanda creierului, microbii patogeni devin, prin dezactivare, microbi apatogeni si se retrag intr-o anumita parte a organismului, iar in faza de autovindecare (pcl post conflict) vor fi chemati si reactivati pentru a repara organul afectat.
5. A 5-A LEGE BIOLOGICĂ. Chintesenta: semnificaţia biologica a fiecăruia din programele biologice speciale ale naturii (bolile cu cele 2 faze: imbolnavire – conflict activ şi autovindecare – post conflict). Spaniolii au numit noua medicină germana®: la medicina sagrada ( medicina sacra) . Conform acestei legi boala nu este o eroare fara rost a naturii sau biologiei, ci un program special creat de natura, de-a lungul a milioane de ani de evolutie, pentru a permite organismelor sa depaseasca functionarea standard (de zi cu zi) si sa poata face fata unor situatii de urgenta exceptionale sau neobisnuite. Un exemplu: cancerul osos este faza de vindecare a necrozei osoase care insoteste conflictul de auto-subevaluare. In faza de imbolnavire (pe timpul conflictului de auto sub evaluare) are loc un proces biologic de osteoliza (diminuarea celulelor osoase). Cand conflictul de auto-subevaluare este rezolvat in mintea pacientului, organismul trece in faza de autovindecare (post conflict): apare o anemie care previne distrugerea oaselor slabite pe timpul conflictului, incepe recalcifirea (diagnosticată eronat ca fiind cancer osos), continua anemia, apar durerile osoase si se instalează o stare leucemica (toate acestea avand ca scop imobilizarea corpului pana la vindecare completa). Toate acestea dispar pe cale naturala cand structura osoasa este complet refacuta, iar rezistenta osului va fi mai mare decat inainte de a fi inceput faza de imbolnavire. Prin acest dublu mecanism imbolnavire – autovindecare, natura a imbunatatit sansa de supravietuire a celui care si-a rezolvat conflictul de auto sub evaluare. Daca persoana nu isi rezolva conflictul de auto-subevaluare, va fi eliminată din grup.

Terapiile viitoare specifice Noii Medicine Germane

1. Pacientul va deveni “seful absolut” al tratamentului si procedurilor de autovindecare a bolii sale, el nu va mai fi tratat, ci se va trata singur, iar relatia dintre pacient si medic va fi complet regandita şi redefinita;
2. Se vor folosi mult mai puţine medicamente;
3. Se vor baza pe inţelegerea de catre pacient a cauzei care a provocat conflictul şi implicit boala;
4. Pacientul impreună cu medicul vor gasi impreuna cea mai buna rezolvare a conflictului generator al bolii si vor stabili cea mai buna strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de catre pacient;

Relatia dintre stres si boala

In viata, fiecare dintre noi putem avea ocazia sa ne confruntam cu 2 tipuri de conflicte sau evenimente:
– normale: evenimentele sau conflictele zilnice care nu ne surprind, deoarece avem capacitatea de a le anticipa si de a le depasi;
– biologice (conflict – soc): evenimente sau conflicte aparute pe neasteptate (nu au putut fi anticipate), care ne dau sentimentul de neputinta si ne aduc in imposibilitatea de a reacţiona ne vor induce o stare de soc insotita de panica. Aparitia unui astfel de eveniment genereaza Sindromul Dirk Hamer (DHS) care la randul lui induce si dezvolta cancerul sau alte boli cancer – echivalente specifice fazei de imbolnavire (ca si conflict active) pana cand conflictul va fi rezolvat. Dupa rezolvarea conflictului va apare faza de autovindecare (pcl post conflict) a cărui durata va depinde de masa conflictului (durata si intensitatea conflictului) pe timpul careia toate modificările funcţionale si morfologice aparute in faza de imbolnavire vor fi reversate, iar persoana va revenii la o stare mai buna decat inaintea conflictului.
• O persoana sanatoasa, bine hranita si odihnita va avea de infruntat mult mai putine conflicte biologice si le va face fata mult mai usor;
• Persoanele cu o situatie materiala buna au un risc de a se imbolnavi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decat persoanele sarace (care nu isi pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor);
Cel mai important factor in faza de autovindecare este ca pacientul sa inteleaga ce se intampla cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o atitudine constructiva si relaxata fata de procesele de autovindecare;
• Daca pe timpul fazei de imbolnăvire sau pe timpul fazei de autovindecare, pacientului ii este teama de cancer, aceasta teama va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de imbolnavire va genera cancer pulmonar, iar daca va apare la acelasi bolnav si teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care in faza de imbolnavire va genera un proces de decalcefiere a intregului sistem osos. Conflictul biologic nu este determinat direct de eveniment (de ce se petrece) ci de modul in care persoana resimte sau traieste la nivel psihic evenimentul declansator (de stresul interpretat). Functie de această dimensiune interioara a evenimentului poate apare sau nu un conflict biologic, iar intensitatea si localizarea efectelor acestuia vor depinde de intensitatea si tipul trairii interioare. Exemplu: o sotie isi surprinde sotul in pat cu cea mai buna prietena, dar functie de modul in care sotia interpreteaza acest eveniment vor aparea urmatoarele efecte:
• daca sotia isi iubeste sotul, ea va suferi un conflict de tip frustrare sexuala care in faza de imbolnavire îi va provoca un carcinom la uter;
• daca sotia nu isi iubeste sotul si abia asteapta un motiv de divort, ea va trai un conflict – soc biologic de tip conflict cu partenerul care pe timpul fazei de imbolnăvire se va genera un nodul malign la sanul drept (suparari externe);
• daca sotul este surprins in pat cu o prostituata, soţia va avea un conflict – soc de tip teama – revolta, care pe timpul fazei de imbolnavire se va manifesta prin hipoglicemie;
• daca sotul e surprins in pat cu o persoana cu 20 de ani mai tanara decat sotia, aceasta (indiferent daca isi iubeste sau nu sotul) va trai un conflict de subevaluare sexuala (spunand in gandul ei: eu nu pot sa o concurez pe ea şi nu mai pot acum să ii ofer ce îi oferă ea), care pe timpul fazei de imbolnăvire va suferi de o decalcefiere (osteoliza) a pelvisului. Faza de imbolnavire (conflict activ ) inceteaza numai cand conflictul – soc este rezolvat. Imediat se va instala faza de autovindecare (pcl post conflict).

In lumea animalelor avem multe exemple de acest fel:
• un animal deposedat de teritoriu va supravietui numai daca isi recapata teritoriul sau obtine alt teritoriu;
• o femela careia i-a fost ucis puiul va intra in calduri si va putea avea astfel un alt pui, iar orice forma de cancer sau de tip cancer se va remite pe cale naturala pe timpul sarcinii;

Si la noi oamenii, pentru a trece din faza de imbolnavire in faza de autovindecare trebuie sa rezolvam conflictul initial la nivel psihic:
• Mama care s-a imbolnavit in urma accidentarii copilului se va face bine numai dupa ce copilul se va insanatosi;
• Un barbat care a fost parasit de sotie va putea trece in faza de autovindecare numai dupa ce se va impaca cu aceasta sau isi va gasi o noua sotie;
• Cel care şi-a pierdut locul de munca va putea trece in faza de autovindecare numai dupa ce isi va gasi un alt loc de munca;
• O persoana care a iesit la pensie va putea trece in faza de autovindecare numai dupa ce se va inscrie la un club sau isi va gasi o noua pasiune sau o noua ocupatie.
– La femeile însarcinate, orice forma de cancer sau de tip cancer se va remite pe cale naturala incepand cu a 3-a lună de sarcina, deoarece sarcina sau mai bine zis Viata are prioritate absoluta.

Caroline Markolin, Ph. D., consultant pentru Noua Medicină Germană®”

sursa WWW.ECOLIFE.RO

Sursa foto

19 thoughts on “Cele 5 legi ale biologiei – vindecarea cancerului

 1. Daniela Tomescu says:

  Gasesc foarte interesante, logice principiile Noii Medicini Germane referitoare la boala (cancer). Eu sunt asistenta medicala, imi iubesc foarte mult meseria deoarece vin in contact pemanent cu oamenii, le ascult problemele pentru care se prezinta la spital si am observat de multi ani ca, la unii dintre dansii efectul placebo al unei pilule functioneaza excelent. Avand rabdarea de a-i fi ascultat, ajungeam la concluzia de multe ori ca, de fapt, motivul prezentarii la medic nu era o durere insuportabila sau un alt simptom grav ci, efectiv acela de a-si spune supararile, frustrarile vietii…Chiar si la cei cronici, diagnosticati chiar cu cancer, imi placea sa-i intreb despre viata lor, nemultumiri legate de familie, servici, prieteni si, cum spuneati si d-voastra in articol, gaseam multe asemanari, asocieri intre o viata cu socuri emotionale negative si…boala lor. Voi continua sa cred si sa practic si sa cultiv cat pot de constiincios o gandire pozitiva, odihna de calitate, o atitudine plina de iubire pentru toti indivizii, pentru mama natura si pentru intreg Universul acesta plin de miracole, imi doresc sa invat exercitii de incarcare cu energie pozitiva si de eliminare a celei negative si voi experimenta pe mine insami principiile Noii medicini germane :). Sunt convinsa ca fiind mai buni, mai blanzi, mai calmi, mai iubitori, mai iertatori, ingaduitori, mai plini de intelegere si compasiune, mai plini de multumire si recunostinta pentru frumosul si binele din viata noastra, bolile ne vor ocoli si viata ni se va prelungi.

 2. AutoEducare says:

  Este adevarat ca bolile ocolesc oamenii iubitori, iertatori, pozitivi, lucrurile se atrag unele pe altele, binele atrage bine, dar ce este si mai frumos este rabdarea cu care ascultati oamenii. Este foarte frumos ca astfel de lucruri inca se mai intampla, avand aceasta bunatate in suflet, nici nu este de mirate ca miracolele sa se produca. Exista aceasta legatura intre suferinta si boala, chiar si o simpla suparare afecteaza organismul. Stomacul simte imediat supararea, nervii si il afecteaza, apoi ajungem la spital si apelam la medicamente, cand speranta vine din iertare si alte sentimente frumoase. Poate cu trecerea timpului mai multi oameni se vor trezi pentru a putea face aceste legaturi intre sufletul, emotiile lor si sanatatea care nu este intamplatoare. Nu exista oameni mai norocosi decat altii, sanatatea poate fi cultivata, e mai greu, dar merita tot efortul.

 3. Adriana says:

  Buna ziua..si eu sunt total de acord cu aceasta noua abordare. am citit cat am gasit pe aceasta tema si in continuare sunt interesata de tot ce tine de aceasta noua medicina. Am doua intrebari in acest sens:
  1. exista medici in Romania care practica medicina dupa aceste 5 legi biologice? si
  2. mama mea a avut acum 9 ani cancer la san. s-a tratat cu chimio si a fost numita “sanatoasa” dupa acea perioada de 5 ani care este (cica) necesara pt vindecare in totalitate. acum 6 luni a fost din nou diagnosticata cu cancer, de data aceasta la plaman. totul a pornit toamna trecuta dupa ce a fost la strand intr-o dupa-amiaza racoroasa si apoi a racit. raceala nu a mai trecut iar in aprilie a ajuns la medic si a primit diagnosticul cancer. in cazul ei, din cate am inteles eu din limbajul chinezesc al medicului, nu este o tumoare ci sunt multe celule mici incepand de la acea despartire (in lobul stang si cel drept) prinse de vasele de sange care inconjoara lobii (deci nici pe stanga nici pe dreapta…asa ca conflictul sa fi fost cu toata lumea? ) Ea a inceput chimioterapia..deoarece alta scapare nu este dupa spusele doctorilor bineinteles. Mama este asistenta de 30 de ani, iar eu citisem multe despre noua medicina dar nu am reusit nicicum sa ii schimb parerile. acum intrebarea mea: daca un pacient care are cancer a inceput chimioterapia si renunta la ea, corpul reuseste sa se mai vindece singur avand in vedere ca a fost otravit atat timp cu subst chimice?
  Va multumesc!

  • AutoEducare says:

   Buna ziua, imi pare rau sa aud de situatia mamei dvs, stiu ca va este dificil, dar sunt increzatoare ca se pot face multe lucruri si puteti trece si peste acest moment dificil. Mama dvs fiiind asistenta asa de mult timp banuiesc ca are foarte mare incredere in sistemul medical, de aceea trebuie vazut exact in ce are ea incredere, si mers si pe calea aceea, sau trebuie sa vorbiti cu ea sa-i aratati mai multe surse in care se specifica despre efectele negative ale chimioterapiei. Intr-adevar corpul se reface mai greu dupa chimio-dupa spusele doctorilor noii medicini. Corpul reuseste sa se vindece in masura in care mai are fortele necesare, si aici depinde si de imunitatea fiecaruia, si de gene, de moralul fiecaruia, gandirea pozitiva, credinta in Dumnezeu, speranta si dorinta de viata. Conteaza toate acestea, foarte mult. Eu nu am cunostinte in domeniu, dar totusi am mare incredere intr-un doctor care vindeca de foarte multi ani pacienti de cancer cu mare succes, si prin terapii alternative, fara chimicale. Numele sau este Calin Marginean si a avut foarte multe cazuri rezolvate, este un doctor exceptional, eu i-am urmat dietele alimentare pe care le recomanda si pot sa spun cu mana pe inima ca regimul sau chiar da rezultate in ce priveste sanatatea. Aici il gasiti: “Pentru programări la consultații scrieți pe una sau mai multe dintre următoarele adrese de e-mail :
   [email protected]
   [email protected]
   [email protected]
   precizând și afecțiunea de care suferiți.” ( http://drcalinmarginean.blogspot.ro/ )

   Pot sa va mai indic cateva carti care va pot ajuta: “Hrana pentru viata -Dr Daniel Menrath”,” Luule Vilma- Caldura Sperantei”, “Eckhart Tolle- Puterea prezentului”. Sper sa-mi scrieti vesti bune, va urez foate multa pace in suflet si curaj!

 4. Ciobanu Floarea says:

  In urma cu trei ani mi-a aparut la san o tumora. Am renuntat la proteina animala, am folasit produse naturiste, am comsunat cruditati. Ma simteam bine. Acum tumora a iesit la suprafata, am o scurgere si miroase ingrozitor. Totusi eu cred ca-mi vio gasi vindecarea. Ma puteti ajuta? Multumesc.

  • AutoEducare says:

   Imi pare rau sa aud situatia dvs dar am mare incredere ca va veti face bine si de data aceasta, ati avut o vointa mare sa adoptati acest stil de viata si poate ati putea chiar incerca hrana vie sau raw. Intrati pe http://www.ligiapop.ro si gasiti retete de mancare cruda. Sunt multi oameni care au avut vindecari bruste mancand hrana raw/cruda. Sau puteti merge la dnul doctor Calin Marginean care se specializeaza in vindecarile de cancer. A avut multi pacienti care s-au facut bine. Merita sa incercati si pe partea spirituala, sa va rugati, sa-i iertati pe toti care v-au facut sa suferiti, sa iubiti si sa va bucurati de viata mult. Atunci cand aveti dorinta sa traiti mare, veti gasi resursele sa va refaceti. Va recomand cartile de Luulle Vilma si cele a lui Eckhart Tolle, Lise Bourbeau, va vor aduce in legatura cu sufletul dvs si va vor ajuta sa va gasiti pacea si alinarea. Astept vesti bune si am incredere mare ca va veti vindeca, Dummezeu ne da ajutorul de care avem nevoie chiar si cand nu ne asteptam, trebuie doar rabdare si incredere. Chiar astept sa-mi scrieti vesti bune!

 5. L1U2 says:

  ok,dar cand mergi la doctor si ti se spune ca ai cancer faza 2-3 de colon si poti si tu vedea ce ai ,si ai hemoglobina 6,pierzi sange ,si TREBUIE sa fii operat de urgenta pentru ca risti sa mori……MAI CREZI IN DR.HAMER?in teoria lui?………..ma indoiesc,pentru ca personal am patit acest lucru in 2010,si multumesc lui dumnezeu si doctorilor de la clinica 3 cluj,OAMENI,prima data si apoi medicipe care-i recomand cu incredere. a poate la nivel de teorie o fi adevarat dar in momentul in care esti implicat direct te gandesti cum sa ajungi mai repede la DOCTORI sa fii salvat. cei care nu au avut parte de asemenea experiente pot doar VORBI… apropos ,la spital la cluj circula o vorba…….

 6. AutoEducare says:

  nu exista leac universal (doar iubirea, poate). Pentru fiecare om si pentru fiecare etapa sunt solutii. Pentru cei care traiesc foarte mult in mintea lor si in logica si inteligenta, medicina clasica este de ajutor (cu cat mai mare increderea in medic si tratament, cu atat mai mari sansele de vindecare). In cazuri acute, de criza, probabil ca operatia este singura solutie. dar va veni poate momentul in care se va recunoaste oficial ca bolile au cauze emotionale si vindecarea cauzei duce la vindecarea bolii

 7. manafu florica says:

  In 2008 am fost operata -mastectomie san drept-,am facut chimioterapie ,radioterapie iar acum am un nodul la plaman de 17mm/10mm,unul la sanul stang de 7mm si unul la osul stern de 3/2cm.Am facut intre 17.04.2013 si 25.04.2013 radioterapie la osul stern si injectabil FASLODEX LA 28 DE ZILE.
  Sunt credincioasa,am iertat pe toata lumea si nu ma supar daca cineva incearca acest lucru,iubesc pe toata lumea asa cum este,sunt impacata cu Dumnezeu si cu mine.Recunosc ca am avut un soc emotional in urma caruia am ajunns sa ma imbolnavesc dar acum consider ca este o incercare.Sunt pregatita sa trec si peste asta.

  5mi\\7

 8. iulia says:

  Buna ziua,
  Am fost diagnosticata cu cancer la sinul drept, nu vreau sa fac operatie si nici radio sau chimio.M avoi indrepta spre tratamentul d.r Marginean.
  As vrea sa stiu daca sint persoane care s-au vindecat in totalitate pe aceasta cale, multumesc.

  • AutoEducare says:

   Am ascultat conferintele domnului doctor Marginean si el asa a declarat, ca a avut multe vindecari cu metoda sa. Puteti sa-l contactati direct si sigur va va lamuri chiar el. Multa sanatate si pace in suflet va doresc!

 9. nina says:

  Sunt de acord cu cauzele la adulti,dar copii? Este f. f. f. interesant totul si mult adevar,dar iti trebuie si putere interioara si ajutor exterior casa te vindeci. Vorbesc din experienta.

 10. nina says:

  Sunt de acord cu cauzele la adulti,dar copii? Este f. f. f. interesant totul si mult adevar,dar iti trebuie si putere interioara si ajutor exterior ca sa te vindeci. Vorbesc din experienta.In 1996 m-am operat de cancer uterin, am facut cobaltoterapie, in2011 am descoperit orecidiva (fibroza radica).M-am operat in 2011 unde a fost curatata artera femurala si ureterul. Am facut 6 luni chimio, operata din nou in 2012 unde nu a mai iesit nimic. In martie 2013 o mica op. pentru granulom si serom.2 luni mi-a fost bine,iar din aug.2013 am descoperit ceva crescut pe articulatia sacro iliaca care inglobeaza partial pachetul vasculo nervos si o fibroza alaturi de ce a fost inainte. Primul cancer l-am prevazut cu 2 ani inante de la o mare suparare ,dar nu stiam unde va fi,iar si pe al 2-lea l-am prevazut inainte.Va rog ,imi puteti spune si mie cum sa procedez? multumesc

  • AutoEducare says:

   Buna Nina,
   http://youtu.be/hBLlhbNEGfg urmariti acest video despre cancer. De asemenea vi-l recomand pe domnul doctor Calin Marginean pentru ca datorita lui mi-am schimbat alimentatia, si am inteles multe lucruri despre sanatate. Dumnealui a vindecat multe canceruri dupa cum puteti vedea aici: http://www.altamedicina.com/dr-marginean-trateaza-cancerul/
   Iata si situl sau personal: http://drcalinmarginean.blogspot.ro/
   Emailul sau: [email protected]
   precizati și afecțiunea de care suferiți.
   Va mai recomand si calea spirituala, cartile Lisei Bourbeau, Louise Hay, Eckhart Tolle, iar Anita Moorjani are o carte despre cum s-a vindecat de cancer. Sper din tot sufletul ca o sa va faceti bine. Va mai recomand inca 2 situri: ligiapop.com si suntsanatos.ro
   Multe persoane s-au refacut complet si sunt sigura ca si dvs o sa va faeti bine. Multa forta si pace interioara va doresc!

 11. trebuie doar sa crezi ca esti vindecat,in sufetul tau trebuie sa speri nu sa te sperii,si suferinta e buna e o lectie pe care o primim de la cel bolnav.

 12. Alin says:

  In urma cu ceva timp am avut mama bolnava de cancer.
  Cativa cunoscuti m-au informat despre un medic care ar fi studiat in China si are rezultate remarcabile.
  Acest autointitulat medic are mai multe carti publicate si semnate cu dr. Daniel Menrath si cabinet medical in Piata Universitatii.
  Am mers de mai multe ori cu mama mea la acest cabinet.
  Fiecare vizita insemna costuri de mai mult de 5000 lei pe medicamente si consultatie.
  Pe masura ce trecea timpul situatia mamei mele se inrautetea, iar informatile despre acest medic, Daniel Menrath, erau din ce in ce mai contadictorii.
  Daniel Menrath nu absolvise nici o scoala sau facultate cu profil medical, nu a obtinut niciodata drept de libera practica in medicina, nu detinea parafa medicala personala, nu avea cabinet medical autorizat, nu avea o firma sau alta forma legala pentru a inregistra activitatea cabinetului, nu dadea niciodata bon fiscal pe medicamente si consultatii, nu avea contracte de munca pentru angajatii sai, nu avea cadre medicale pregatite pentru cabinetul sau medical. Nimic! Totul era o mare minciciuna.
  Daniel Menrath a ajuns sa creada, fara nici o remuscare, ca este un foarte bun medic, fara a avea nici un fel de practica autorizata sau pregatire in domeniul medical. El nu a terminat nici o scoala sau facultate cu profil medical, desi pe Internet apar informatii despre el.
  O simpla verificare pe site-ul Colegiului Medicilor din Romania, unde se gaseste Registrul Medicilor, mi-a confirmat inca o data ca aceasta persoana nu are drept de libera practica in medicina
  http://www.cmr.ro/registru/
  Medicamentele pe care le vinde sunt contrafacute, dar, dupa afirmatiile lui, autorizate de catre Agentia Nationala a Medicamentului. Acest lucru este fals, deoarece Daniel Menrath nu are nici o diploma din domeniul medical sau farmaceutic si nici cabinet autorizat pentru a obtine asemenea licente.
  Daniel Menrath practica la cabinetul sau preturi enorme pentru medicamente contrafacute si consultatii.
  Alaturi de medicamente si consultatii obtine sume enorme din vanzarea cartilor sale si a CD-urilor cu muzica sa.
  Cartile publicate sub titlul si numele sau i-au fost scrise, traduse si copiate din materiale si studii aparute in strainatate de catre persoane dedicate lui.
  La fel cum este medic, Daniel Menrath este si compozitor.
  A scos pe piata si comercializat multe CD-uri cu pseudonimul Daien Main.
  Un numar de 18 melodii de pe CD-ul “Umbra Inimii”, al lui Daniel Menrath, sunt de fapt ale compozitorului Giovanni Marradi, iar 15 melodii de pe CD-ul “Tie” sunt de fapt ale autorului Chris Spheeris.
  Incasarile pe medicamente, consultatii, carti si muzica sunt uriase fara ca pacientii sa primeasca vreo data bon fiscal.
  Daniel Menrath are cabinetul in Cladirea Chimexim, in Piata Universitatii, in Bd. Regina Elisabeta, nr. 7-9, etaj 2, sector 3, Bucuresti. Programari la secretariat la numarul 0735366307.
  Pentru cabinet Daniel Menrath nu are firma sau o alta forma legala de functionare, iar programul este dupa amiaza, pana spre miezul noptii pentru a nu fi vizitat de catre vreo autoritate de control. Cabinetul nu are nici un nume, iar portarii cladirii stiu ce sa spuna in caz de aparitie a unui control.
  Uneori Daniel Menrath acorda consultaii prin telefon la numarul 0726980858 sau prin email la adresa [email protected].
  Produsele si serviciile cabinetului sau sunt prezentate pe site-ul
  http://genovitalia.ro/
  Daniel Menrath este un om foarte orgolis si razbunator.
  Cu ceva timp in urma un pacient a indraznit timid sa-i spuna ca ceea ce vinde Daniel Menrath este furt. Reactia lui Daniel Menrath a fost naucitoare. In acest secol, in care informatia circula instantaneu, cum este posibil ca acest Daniel Menrath, escroc notoriu, sa practice medicina de 25 de ani fara ca o autoritate a statului sa se sesizeze si sa constate ca el nu are nici o pregatire medicala? Acest sarlatan incaseaza sume mari de bani de la oameni suferinzi, aflati uneori in ultimele zile de viata. Daniel Menrath poate sa minta si sa fure, in centrul Bucurestiului, fara ca vreo autoritate sa intervina.
  Desi numele lui este de origine germana, comportamentului lui este specific unui escroc. Acest sarlatan, are o masina de teren unicat, marca Toyota, pe care o parcheaza in spatele cladirii unde are cabinetul, parcarea avand acces prin strada Doamnei si un domeniu de invidiat in comuna Caciulati, Moara Vlasiei, judetul Ilfov, langa Laguna Verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.