Audiobooks

Respiratia pentru autovindecare

weil-respiratia-meditatie-autocunoastere
Titlu original: Breathing, Master Key to self healing
Autor: Andrew Weil
Limba: Engleza
Categoria: Meditatie/Relaxare

Respiratia pentru autovindecare este un audiobook in limba engleza din care putem invata despre importanta respiratiei corecte si a folosirii unor tehnici speciale de respiratie pentru inlaturarea stresului si a vindecarii. Aceste exercitii ne invata tehnica de baza a meditatiei, dar necesita persevereta, ele trebuie practicate zilnic, asigurand in schimb inbunatatirea sanatatii si a imunitatii, relaxarea si o mai buna dispozitie mentala.
De asemenea respiratia corecta ajuta la inlaturarea anxietatii si la dobandirea constientei spirituale. Autorul acestui audiobook,Andrew Weil, este doctor si a aplicat cu succes aceste exercitii de respiratie in tratamentul pacientilor sai. Aceste exercitii au efect in special asupra sistemului nervos,de asemenea repetarea zilnica a exercitiilor inbunatateste digestia, circulatia, corecteaza bataile inimii neregulate, ajuta practicantii sa se relaxeze, inlatura insomnia, pe scurt tehnicile sale de respiratie inbunataesc starea generala de sanatate.
Ele sunt bazate pe tehnici orientale de yoga, aprofundate in calatoriile dr-ului Andrew Weil in India si testate personal cat si pe mii de pacienti, iar recenziile despre aceste casete, cat si practicarea acestor tehnici de meditatie ne-au dovedit importanta pe care respiratia corecta o are pentru mintea si sufletul nostru. Audiobookul este in limba engleza,face parte din seria de autovindecare, si se poate achiziona de pe Amazon.

stea

Metoda Sedona

autoeducare-metoda-sedona-dezvoltare-personala
Ttitlu original: The Sedona Method
Autor:Hale Dwoskin
Limba: Engleza
Categoria: Autoeducare, Dezvoltare personala

Metoda Sedona este un material audio al unui autor mai putin cunoscut in Romania, si anume Hale Dwoskin.Metoda sa este bazata pe tehnicile invatate de la Lester Levenson (invatator spiritual), tehnici de acceptare si inlaturare a bagajelor emotionale.Ele sunt mai eficiente decat mersul la psiholog, si mult mai rapide!
De multe ori avem rani emotionale din trecut, evenimente ce ne-au marcat, pe care inca nu le-am uitat, si care ne afecteaza prezentul, punandu-ne constant obstacole in fata realizarilor si a dezvoltarii noastre personale. Pentru indepartarea emotiilor negative, a resentimentelor si a regretelor, Hale Dwoskin ne propune cateva tehnici simple, care au schimbat viata a milioane de americani. Pentru cunoscatorii de limba engleza, aceste casete sunt binevenite, chiar daca consideram ca nu avem nimic de rezolvat, ele ne fac mai constienti de gandirea noastra negativa, si cum putem sa-i facem fata pentru a putea sa evoluam.

stea

In Retreat

Lester-Levenson-spiritualitate
Autor: Lester Levenson
Limba: Engleza
Categoria: spiritualitate/autocunoastere

Un audiobook in care cunoscatorii limbii engleze, pasionati de spiritualitate, il pot asculta pe Lester Levenson vorbind despre fericire, castigarea libertatii fata de lume. Pentru aceasta el ne sfatuieste sa nu cautam multumirea in exterior, sa fim martorii actiunilor, si nu cei actioneaza, adica sa fim detasati fata de toate lucrurile, pentru o mai buna pace interioara. Acest audiobook raspunde la intrebari despre legatura intre fericire si lucrurile materiale, despre ceea ce se intampla atunci cand ajungem evoluati spiritual, despre viata ca vis si lupta cu Egoul. Este un material interesant si util pentru cei ce sunt intr-o cautare de sine si au pornit pe o cale a spiritualitatii.

stea

The Secret

secretul-audiobook-autoeducare-motivare-legea-atractiei
Autor: Rhonda Byrne
Limba: Engleza
Categoria: Autoeducare, Dezvoltarea motivatiei

The Secret este audiobookul realizat dupa cartea si filmul cu acelasi nume, poate fi ascultat in masina, la birou , oricand simti nevoia de motivare si autoeducare. Pentru a-ti insusi informatiile din cartea Secretul, cheia consta in repetarea informatiei, pentru a o retine si a o aplica mai bine. Autorii sunt foarte energici si motivanti in discursul lor, incat e imposibil sa nu prinzi curaj pentru a incepe ce ti-ai propus. Multa lume asculta cateva minute zilnic acest audiobook pentru a recapitula pasii important: gandire pozitiva, recunostinta, hotarare, motivatie si actiune corecta pentru ca legea atractiei sa functioneze. Poti fi pro sau contra acestei legi, totusi nu risca sa incerci, s-ar putea sa ramai surprins de rezultate. Mentionam ca printre co-autori se afla Bob Proctor, Abraham Hicks, Jack Canfiels, Joe de Vitale, asa ca, acum chiar merita sa incerci!

stea

Cum sa-ti faci prieteni si sa fii influent

cum-sa-ti-faci-prieteni-dale-carnegie
Titlul original: How to win friends and influence people
Autor: Dale Carnegie
Limba: Engleza
Categoria: Autoeducare/Dezvoltarea sociabilitatii

Este un audiobook de autoeducare a calitatior de socializare, menite sa ne aduca mai multi prieteni si influenta in randul acestora. Ideile de baza sunt legate de incetarea noastra de a mai critica lumea, de a face complimente si remarci sincere, de a fi interesati in mod sinceri in interlocutorii nostri. Dar ideea cea mai importanta asupra careia Dale Carnegie insista este sa fim buni ascultatori si sa retinem cat mai multe lucruri despre prietenii, clientii nostri (mai ales numele!) si sa fim capabili sa pornim o conversatie despre aceste lucruri de cate ori avem sansa. Mentinandu-ne un interes sincer in ceilalti vom reusi sa le aratam celor din jur ca suntem interesati in persoana lor, si atunci ei ne vor raspunde in aceeasi maniera. Ascultand acest audiobook in engleza avem sansa dubla de a ne inbunatati limba engleza, cat si de a ne dezvolta calitatile in comunicare si relatiile cu cei din jur. Cateva minute “pierdute” ascultand acest audiobook pot insemna cativa prieteni castigati.

stea

Seria subiectelor speciale. (Legea Atractiei)

legea-atractiei-abraham-autocunoastere
Titlu original :Special subjects series
Autor: Abraham Hicks
Limba: engleza
Categoria: autocunoastere/legea atractiei

O cunoastem pe Abraham Hicks din filmul/cartea Secretul unde vorbeste despre Legea atractiei. Multi nu stiu ca ea este cea ce a dezvoltat teoria legii atractiei cu mult inaintea Rhondei Byrnes, autoarea Secretului. Asa ca, cei interesati de Legea Atractiei si de felul in care ea functioneaza si cum se poate pune in aplicare, acest material audio este potrivit pentru aceasta. El se numeste “special subjects” pentru ca trateaza subiecte mai delicate precum: “moartea”,” iluminarea”, “dependentele”,”banii”,”dialogul cu Dumnezeu”,”cum putem sa vorbim cu ghidul interior”,”cum sa ne crestem copiii”,”Cariera”, dar si subiecte mai tabu precum” sexualitatea”,”constiinta Christica, religiile si Biblia”. Toate aceste subiecte speciale sunt grupate in aceasta serie de audiobookuri, si sunt foarte interesante, pentru ca prezinta o perspectiva detasata, obiectiva asupra lucrurilor mai speciale pe care vrem sa le intelegem.

stea

Afirmatii pentru intarirea increderii in sine

autoeducare--increderea-in-sine-audiobook
Titlu original:Self esteem affirmations
Autor: Louise Hay
Limba engleza
Categoria: Autoeducare/ marirea increderii in sine

Acest audiobook nu este unul din care sa aflam informatii noi, ci un material relaxant ce contine afirmatii pozitive despre sine, rostite pe un ton foarte relaxant, la care se adauga o muzica de fundal cu adevarat linistitoare. Poate fi ascultat dimineata in timp ce ne bem cafeaua si ne pregatim de lucru, ori in masina spre lucru. Dar cel mai bine este sa fie ascultat inainte de culcare, cu cel mai mare rezultat, pentru ca atunci subconstientul preia informatiile cel mai bine. Chiar daca aceste afirmatii sunt in engleza, ele sunt potrivite pentru incepatorii in aceasta limba, intrucat propozitiile sunt foarte scurte si simple, iar muzica este foarte relaxanta. Acest audiobook este mult mai util de ascultat decat radioul sau tv-ul, intrucat are numai mesaje pozitive, care daca sunt preluate, intreaga viata ni s-ar schimba. Tehnica de baza este folosirea sugestiilor de tip: “Sunt demn de iubire pentru ca exist”, “Imi place de mine”, “Ma simt comfortabil cu puterea pe care o am.” Desi pare banal, stapanirea gandurilor pozitive/negative la adresa noastra ne poate imbunatati 100% problema increderii de sine. Daca doreati de mult sa incercati autosugestia si nu stiati cum sa procedati, acest audiobook este un bun punct de plecare.

stea

Zen Radio

zen-radio-muzica-relaxare-meditatie
Sursa: Winamp
Categoria: Relaxare/Meditatie

Dupa cum spune si numele, este un radio pentru oameni zen, cu muzica de relaxare, foarte potrivita pentru meditatie, sau pur si simplu pentru destindere. Muzica este doar zen, este singurul gen de muzica. Este fara intreruperi, fara vorbarie, fara pauze de publicitate, ceea ce e perfect. Radioul este gratuit, se asculta in winamp sau orice alt player care suporta streaming audio, sau online direct pe site-ul lor dand click pe poza de mai sus, da click pe ecouter si instaleaza plugin-ul necesar. Este foarte simplu, si merita! Nu mai ai probleme sa creezi un playlist, sau sa ai grija cand se termina. Este o solutie buna si daca esti stresat, sau nemotivat, il poti lasa deschis, in surdina, si prinzi inspiratie la lucru.

steasteastea

One thought on “Audiobooks

Leave a Reply

Your email address will not be published.