Citate


Rugaciunea este o terapie hollistica; ea trateaza intregul fara sa se preocupe
de cauza bolii. Tratezi boala si se rezolva si cauza ei. Arzi negativitatea si dizolvi
obsesiile. Exercitiul rugii, meditatia, creeaza curatenie, liniste; iar linistea este solventul oricarei cauze de boala si al oricarei negativitati.

Vasile Andru – Terapia destinului

stea

Omul trebuie sa se creeze singur. El nu este un produs finit. Si omul se poate crea doar singur -nimeni nu o poate face in locul lui. Fiecare trebuie sa lucreze singur asupra sa; Fiecare se trezeste singur.

Osho – Dhammapada

stea

Credinta inseamna sa ai incredere in bine
Frica inseamna sa te increzi in rau

Rhonda Byrnes – Secretul

stea

Recunostinta, multumirea sunt niste puteri care dezintoxica organismul, neutralizeaza otravurile, reinnoiesc materialele. Deci, invatati sa multumiti. Zilnic, de mai multe ori pe zi, repetati: “Multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, multumesc…”

Omraam Mikhael Aivanhov – Ganduri pentru fiecare zi

stea

Sa nu uiti niciodata arta de a risca. Fii intotdeauna gata sa risti. Ori de cate ori gasesti un prilej de a risca nu-l rata, si nu vei fi niciodata un ratat. Riscul este singura garantie ca esti viu.

Osho- Curajul

stea

Cel care lupta cu ceva, ajunge sa fie obsedat de acel ceva. Asa se intampla cu calugarii din manastiri. Ei vor sa scape de sex, dar mintea le e numai la sex. Postesc, nu dorm, fac yoga si o mie de lucruri, dar cu cat se lupta mai mult cu sexul, cu atat sunt mai obsedati de el. El devine exagerat de important.

Osho- Curajul

stea

Fii ceea ce esti, fara sa-ti pese deloc de lume. Atunci vei simti o relaxare fantastica si o pace adanca in inima ta. Asta numesc adeptii filozofiei zen “fata originala”. Fata originala este o expresie poetica frumoasa, dar asta nu inseamna ca vei avea o alta fata. Aceeasi fata isi va pierde toata incordarea, va fi relaxata.

Osho- Curajul

stea

Nu exista maretie fara pasiunea sa fii maret fie ca este vorba de o aspiratie a unui atlet sau artist, a unui om de stiinta, a unui parinte sau a unui om de afaceri.

Anthony Robbins

stea

Singurul lucru care ii deosebeste pe invingatori de invinsi este ca invingatorii actioneaza!

Anthony Robbins

stea

Exista doua lucruri esentiale care va vor face mai intelept -cartile pe care le cititi si oamenii pe care ii intalniti.

Charles “Tremendous” Jones

stea

Cea mai mare parte a suferintei oamenilor este inutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va este condusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acum este intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta fata de ceea ce este.

Eckhart Tolle – Puterea prezentului

stea

Cu cat sunteti mai identificat cu mintea dumneavoastra, cu atat mai mult suferiti. Sau puteti privi acest lucru si in felul urmator: cu cat sunteti mai capabil sa respectati si acceptati clipa Acum, cu atat sunteti mai liber de durere si suferinta – si de mintea egocentrica.

Eckhart Tolle – Puterea prezentului

stea

Daca nu va puteti simti impacat atunci cand sunteti singur, veti cauta o relatie pentru a va acoperi sentimentul de disconfort. Puteti fi sigur ca aceasta forma de disconfort va aparea intr-o forma sau alta in relatie si ca va veti considera probabil partenerul raspunzator pentru acest lucru.

Eckhart Tolle – Puterea prezentului

stea

In starea de iluminare sunteti dumneavoastra -“dumneavoastra si sinele dumneavoastra” devin una. Nu va mai judecati pe “dumneavoastra insiva”, nu va mai plangeti de mila, nu va iubiti, nu va urati etc. Ruptura cauzata de constiinta autoreflexiva e vindecata, iar blestemul ei inlaturat. Nu exista niciun “sine” pe care trebuie sa-l mai protejati, sa-l aparati sau sa-l hraniti.

Eckhart Tolle – Puterea prezentului

stea

Cand atingeti iluminarea, o singura relatie nu va mai exista: relatia cu propria persoana. Odata ce ati renuntat la ea, toate celelalte relatii vor fi relatii de iubire.

Eckhart Tolle – Puterea prezentului

stea

Intotdeauna asculta-ti instinctele si afla ca toate raspunsurile de care ai nevoie se gasesc in tine. Stai singur un timp. Fii suficient de relaxat pentru a gasi raspunsurile si a le asculta. Gaseste ceva care iti place sa faci si apoi traieste o viata care sa dovedeasca acest lucru. Telurile tale ar trebui sa tasneasca din valorile tale, si atunci munca ta va radia dorintele inimii. Acest fapt te va opri de la toate acele distractiii prostesti care nu fac altceva decat sa-ti risipeasca timpul – viata inseamna timp – si vei afla cat de mult poti creste in anii in care iti sunt destinati.

Jack Canfield -Supa de pui pentru suflet

stea

Parintii buni le dau copiilor radacini si aripi. Radacini ca sa stie unde le este casa si aripi ca sa zboare in alte parti unde sa arate celorlalti ce au invatat.

Jack Canfield -Supa de pui pentru suflet

stea

Traim intr-o perioada atat de minunata – zorii unei noi ere – si avem capacitatea sa cream realitatea pe care o dorim, pur si simplu, prin modificarea semnalelor energetice pe care le emitem si prin intelegerea legilor care guverneaza intreaga materie.

Jasmuheen – In rezonanta

stea

Viata pe această planeta poate fi asemuita cu o piesa de teatru uriasa, care mentine audienta si participantii intr-o stare de uluire la vederea complexitatii sale. Nu numai ca scenariul acopera o gama larga de experiente – de la cele amuzante, usoare, pana la cele cu suspans, dramatice – dar insasi punerea in scena este uluitoare.

Jasmuheen – In rezonanta

stea

Nu am nevoie sa fiu salvat, am nevoie de ajutor. Intotdeauna este cineva dispus sa ajute.

Deepak Chopra -Vindecarea sufletului de frica si suferinta

stea

Fac orice pentru a fi iubit, deci e timpul sa gasesc persoana potrivita, cineva care-mi poate auzi cuvintele, si raspunde nevoii mele. S-ar putea sa nu inteleg ce mi se intampla acum, dar, daca voi pasi pe calea vindecarii, intelegerea va veni de la sine.

Deepak Chopra -Vindecarea sufletului de frica si suferinta

stea

Fericirea, insotita de detasare este telul spiritual al vietii. Pe calea vindecarii, vei trai momente din ambele, si vor exista momente in care, nici una nu este posibila. Egoul isi va striga revendicarile, si apoi va trebui sa ai grija de Eu, mie, al meu. Era firesc sa fie asa, cea mai mica sfera a fiintei tale, locul egoului, si al nevoilor sale, este la fel de sfant ca si stelele mai largi.

Deepak Chopra -Vindecarea sufletului de frica si suferinta

stea

Fiecare individ trebuie sa devina un meditator, un observator tacut, pentru a se descoperi pe el insusi. Si descoperirea sa va schimba totul in jurul lui. Si daca noi putem schimba multi oameni prin meditatie, putem crea o lume noua.

Osho-Libertatea

stea

Asuma-ti responsabilitatea! Chiar in saracie lucie, suferinta, inchisoare, vei ramane propriul tau stapan.

Osho-Libertatea

stea

Daca asimilezi trecutul, te eliberezi de trecut. Il poti folosi, dar el nu te poate folosi.

Osho-Libertatea

stea

Oamenii sunt tot atat de neatenti si de nepasatori la tot ce se petrece in jurul lor, ca si in timpul somnului.

Osho Constientizarea

stea

Cu cat esti mai inconstient, cu atat esti mai departe de tine insuti. Cu cat esti mai constient cu atat te apropii mai mult de tine. Atunci cand constienta este totala esti in centru. Cand gradul de constienta este mai mic, esti mai aproape de periferie. Te poti deplasa spre periferie atunci te deplasezi spre inconstienta. Cand te uiti la un film, cand stai undeva si asculti muzica si uiti de tine, esti la periferie. Cand citesti Bhagavad Gita sau Biblia sau Coranul si uiti de tine esti la periferie. Indiferent ce faci, daca nu uiti de tine esti aproape de centru.

Osho Constientizarea

stea

Iubirea este frumoasa cand te inalti prin ea si devine murdara si urata cand cazi prin ea.

Osho Constientizarea

stea

Am observat ca taranii nestiutori sunt mult mai atenti, mai vigilenti, si mai treji decat profesorii din universitati si punditii din temple.
Esti viu numai in masura in care esti constient, constienta este diferenta dintre moarte si viata.

Osho Constientizarea

stea

De fiecare data cand apreciezi ceva, de fiecare data cand te simti bine cu privire la ceva, spui Universului: “Mai vreau”. Nu este nevoie sa faci alte declaratii de intentie, este suficient sa te afli in cea mai mare parte a timpului intr-o stare de apreciere si atunci, toate lucrurile bune se vor revarsa in existenta ta.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Dorinta de apreciere este un pas foarte bun si, pe masura ce gasesti tot mai multe lucruri pentru care sa spui “multumesc”, castigi mult mai repede teren. Si pe masura ce gasesti ceva fata de care sa manifesti apreciere, atragi ceva fata de care sa manifesti apreciere.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

O data ce ai luat decizia ca nimic nu conteaza mai mult decat sa te simti bine si vei cauta continuu aceste lucruri pe care sa le apreciezi in fiecare zi, obiectul atentiei tale a devenit acum sentimentul de apreciere. Ai stabilit acum un circuit intre tine si obiectul aprecierii asupra caruia Legea Atractiei va incepe sa lucreze imediat, astfel ca vei incepe sa vezi de indata mai multe lucruri de apreciat.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Cand te conectezi la apreciere, aprecierea vine, sub forma raspunsului, la tine. Dar nu trebuie sa urmaresti ca aprecierea sase intoarca la tine; tu vrei ca sentimentul de apreciere sa curga prin tine.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Cel mai mare dar pe care-l poti oferi vreodata este fericirea ta, pentru ca atunci cand esti in starea de fericire, bucurie sau apreciere esti complet conectat la Curentul de Energie pura, pozitiva a Sursei, fireasca Fiintei tale reale. Si atunci cand te afli in aceasta stare de conectare, orice persoana sau lucru care se afla in atentia ta beneficiaza de aceeasi stare.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Deseori, ceilalti sufera din cauza incapacitatii lor de a se simti bine si iti cer sa actionezi intr-un anumit mod in care ei cred ca se vor simti mai bine. Aceasta practica este aducatoare de neplaceri pentru tine, intrucat ei incearca sa te faca sa te simti responsabil de nefericirea lor, dar si pentru ei, intrucat le provoaca sentimente de inrobire.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlalti, ci doar de propriul echilibru vibrational. Iar fericirea celorlalti nu depinde de tine, ci doar de echilibrul lor vibrational.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Proiectarea determina perceptia. Lumea pe care o vezi este ceea ce ai proiectat tu, nimic mai mult decat atat. Dar desi nu este mai mult de atat, nu este nici mai putin. Asadar, pentru tine este important. Este martorul starii tale mentale, imaginea conditiei tale interioare. Asa cum gandeste o persoana, asa percepe. Asadar, nu incerca sa schimbi lumea, propune-ti sa schimbi gandurile in legatura cu lumea.

Cursul de miracole

stea

Condamnarea este judecata ta asupra ta, iar aceasta judecata o vei proiecta asupra lumii.

Cursul de miracole

stea

Sunt responsabil de ceea ce vad.
Am ales sentimentele pe care le experimentez,
Si am decis ce tel voi atinge.
Si tot ce mi se intampla
Am cerut, si am primit ce am cerut.

Cursul de miracole

stea

Lucrurile mari nu sunt facute din impuls, ci dintr-o serie de lucruri mici puse cap la cap.

Vincent Van Gogh

stea

Cand am de-a face cu probleme generate de amintiri recurente, trebuie sa aleg. Pot sa raman blocat sau il pot ruga pe Dumnezeu sa ma elibereze de ele transformandu-le, readucandu-mi astfel mintea in starea sa originara, acea de zero, de vid…al memoriei libere. Cand memoria mea este libera, eu devin un Sine Divin pentru ca Divinitatea m-a creat dupa chipul si asemenarea sa.

Joe Vitale-Zero limite

stea

Atunci cand amintirile ma ghideaza, subconstientul meu este prizonier al timpului, al locului, problemelor, nesigurantei, haosului, gandirii, confruntarii cu problemele si al rezolvarii lor. Cand le dau voie amintirilor sa ma conduca, renunt la claritatea mintii, precum si la alinierea cu voia Divinitatii. Fara aceasta aliniere nu exista inspiratie. Fara inspiratie nu exista un scop.

Joe Vitale-Zero limite

stea

Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste.

Carl Jung

stea

Viata este o reflectie a propriilor convingeri si puncte de vedere. Convingerile noastre ne modeleaza, efectiv, experienta. Daca crezi ca esti ghinionist, ratat, ca viata este nedreapta, vei fi bantuit de nefericire. Este chiar ghinion, sau doar iti traiesti credintele? Poate parea ca suntem victimele circumstantelor, dar adevarul este ca suntem capitanii vapoarelor noastre si creatorii destinelor noastre.

Robert Anthony Cum imposibilul devine posibil

stea

Cand iti atingi scopurile, nu le sterge pur si simplu de pe lista. Scopurile sunt pentru o viata intreaga. Sunt un angajament voluntar dar obligatoriu.Poti sa-ti privesti victoriile din trecut ca pe motivatii pentru noi experiente de varf, mai importante si chiar mai interesante.

Jack Canfield-Indrazneste sa castigi

stea

Cele mai multe dintre obisnuinte sunt considerate rele, dar incearca sa devii dependent de obiceiurile bune. Niciodata nu este prea tarziu sa incepi o viata sanatoasa.

Jack Canfield-Indrazneste sa castigi

stea

Cu adevarat,” gandurile sunt lucruri”, si sunt lucruri puternice cand sunt insotite de claritatea scopului, perseverenta, si o Dorinta Puternica de a le transforma in bogatii sau alte obiecte materiale.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Trebuie sa realizam ca toti cei care au acumulat averi mari, mai intai au visat, sperat, Dorit, si Planuit inainte de a obtine banii.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Trebuie sa stii ca nu poti avea bogatii mari decat daca lucrezi insotit de o dorinta mare pentru bani, si daca chiar crezi ca ii vei avea.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Daca crezi ca lucrul pe care-l doresti este potrivit, si daca crezi in el, indrazneste si actioneaza! Indeplineste-ti visul si nu te gandi la “ce spune lumea” daca vei intalni esecul temporar, caci poate “lumea” nu stie ca fiecare esec aduce cu el samanta unui echivalent succes.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Noi cei care suntem in aceasta cursa pentru bogatii, ar trebui sa fim incurajati sa aflam ca aceasta lume schimbata in care traim cere idei noi, noi modalitati de a face lucrurile, noi lideri, noi inventii, noi metode de a preda, noi metode de marketing, noi carti, noi literaturi, noi tehnologii pentru radio, noi idei pentru cinema. Dupa aceasta cerere pentru lucruri noi si perfecte, exista doar o calitate pe care trebuie s-o avem pentru a castiga, si acea e precizia scopului, stiinta a ceea ce iti doresti, si o dorinta arzatoare pentru a primi acel lucru.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Esecul apare la cineva care are o atitudine indiferenta si isi permite sa devina constient de esec.
Fiecare persoana care castiga in orice intreprindere trebuie sa fii dispus sa te folosesti de toate sansele si sa renunti la toate formele de renuntare. Numai facand aceste lucruri poate cineva sa fie sigur ca-si mentine acea stare mentala cunoscuta ca Dorinta Puternica de a Castiga, care este esentiala in obtinerea succesului.

Napoleon Hill De la idee la bani

stea

Fecare dorinta se naste din trecut si fiecare dorinta e proiectata in viitor. Analizeaza mintea si vei descoperi doar doua lucruri: trecutul si viitorul. Nu vei gasi dram de prezent, nici macar un atom. Iar prezentul este singura realitate, singura existenta, singurul dans.

Osho –Intimitatea

stea

Frica e frica, si ea trebuie nimicita, pentru ca este un proces paralizant, un proces care mutileaza. Si singurul mod de a o nimici este sa intri in ea. E mai bine sa inveti. E mai bine sa scapi de frica. E mai bine sa inveti.

Osho-Intimitatea

stea

E mai bine sa ai relatii cu oamenii. Si, avand relatii cu oamenii, vei descoperi ca fiecare om are ceva frumos in el. Nimeni nu e lipsit de frumusete. Poate ca frumusetea are dimensiuni diferite-un om are fata frumoasa, altul are glasul frumos, altul are corpul frumos, iar altul are mintea frumoasa. Fiecare om are ceva frumos. Existenta I-a daruit fiecarui om ceva frumos.

Osho-Intimitatea

stea

Prezentul exista numai cand mintea a incetat complet sa functioneze. Cand trecutul nu te mai impovareaza si viitorul nu te mai stapaneste, cand esti deconectat de la amintiri si inchipuiri, In acel moment esti un nimeni, nimeni nu iti poate face rau. Neavand Ego, nu poti sa fii ranit. Ego-ul e cel care cauta sa fie ranit; el exista prin rani. Toata existenta lui depinde de suferinta, de durere.

Osho-Intimitatea

stea

Dorinta este cauza nefericirii noastre, pentru ca dorinta creeaza mintea. Dorinta inseamna crearea viitorului, ea te proiecteaza in viitor, ea aduce azi ziua de maine, facand ca ziua de azi sa dispara,sa nu o mai vezi. Daca aduci aici ziua de maine va trebui sa porti povara tuturor zilelor de ieri, pentru ca ziua de maine se hraneste numai cu zilele de ieri.

Osho-Intimitatea

stea

Libertatea este telul vietii. Fara libertate, viata nu are nici un sens. Prin “libertate” nu se intelege libertate politica, sociala sau economica. Prin “libertate” se intelege independenta fata de timp, independenta fata de minte, independenta fata de dorinta. In clipa in care mintea nu mai este, esti una cu universul, esti la fel de vast ca universul insusi.

Gautama Buddha

stea

Când va surprindeti alunecând în asteptare… iesiti repede din ea. Intrati în momentul prezent. Fiti, pur si simplu, si bucurati-va de sentimentul vietii. Când sunteti prezent, nu este niciodata nevoie sa asteptati ceva.

Eckhart Tolle-Puterea prezentului

stea

Rugaciunea trebuie sa fie o experienta traita, un dialog de la inima la inima.

Osho-Curajul

stea

Iubirea nu e o relatie, e o stare de a fi, ea nu are nimic de a face cu altcineva. Nu esti intr-o relatie de iubire, esti iubire.

Osho-Curajul

Egoistul e las, el nu permite nimanui o apropiere de vreun fel-prietenie, iubire, nici chiar tovarasie.

Osho -Curajul

stea

Cu cat e un om mai egoist, cu atat mai mult trebuie sa ramana singur.

Osho -Curajul

stea

Sa nu crezi ca lasitatea e doar un ingrendient al egoismului, ea este egoismul intreg. Eul inseamna lasitate. Iar cand esti fara eu nu te temi de nimic, pentru ca acum nu-ti mai poate fi luat; nici chiar moartea nu poate distruge nimic in tine. Singurul lucru cae poate fi distrus de cineva era eul.

Osho-Curajul

stea

Meditatia inseamna curajul de a fi singur si linistit. Incetul cu incetul, incepi sa simti in tine o calitate noua, o vioiciune noua, o frumusete noua, o inteligenta care nu e imprumutata de la nimeni, care se dezvolta in launtrul tau. Ea are radacini in existenta ta. Iar daca nu esti las, ea va ajunge sa infloreasca, sa dea roade.

Osho-Curajul

stea

Occidentul nu stie nimic despre meditatie. Iar meditatia nu inseamna decat sa fii singur, linistit si tacut, asteptand ca adevarata identitate sa se afirme.

Osho-Curajul

stea

Este imposibil sa simti grija, furie, depresie sau alta emotie negativa I prezenta recunostintei adevarate.

Louise Hay-Gratitude-A way of Life

stea

Recunostinta este o forta tangibila. Cu cat o simti mai mult, cu atat mai mule motive gasesti ca sa o simti. Recunostinta este o forta miraculoasa, precum unmagnet magic, care genereaza si atrage mult mai mult decat ai primit deja. Este ca o energie vie, ea iti lumineaza calea pentru ca tu sa devii mult mai mult decat ai experimentat deja.

Nicholas Eliopoulos, Louise Hay-Gratitude-A way of Life

stea

Recunostinta schimba felul in care percepem viata si pe noi insine. Situatii dificile care odata ni se pareau intolerabile acum se transforma. In momentul in care simtim recunostinta, situatiile se lumineaza, si apoi putem vedea oportunitatile pentru a face schimbari. Depresia inceteaza, conflictul se transforma in armonie si stresul in pace. Cand recunostinta devine un mod de viata, succesul, pacea, fericirea si sanatatea sunt la ordinea zilei.

Sharon Huffman, Louise Hay-Gratitude-A way of Life

stea

Atentia trebuie indreptata asupra obiectului dorintei, nu asupra lipsei lui. Procesul creational se produce, fie ca esti pe deplin constient, fie ca nu esti. Datorita varietatii si contrastului experientelor tale, in tine se nasc permanent noi preferinte, pe care le emiti ca si cereri, fara macar sa stii. Iar in momentul in care emiti o cerere, Sursa de Energie primeste cererea ta vibrationala, si prin Legea Atractiei, ofera imediat un raspuns, care trebuie apoi sa se regaseasca in frecventa ta vibrationala.

Abraham-Cere si ti se va da

stea

Daca nu stii clar ce iti doresti sa faci in viata, atunci ti-e sortit sa ajungi sa lucrezi pentru oameni care stiu lucrul acesta.

Brian Tracy-10 cai spre puterea personala

stea

Unul din motivele indeciziei este ca nu stii ce iti doresti in viata.80% din decizii trebuie luate imediat ce apare ocazia.Lucrul corect este sa iei imediat o decizie, daca nu functioneaza, ia o alta decizie, si daca nici aia nu functioneaza, e ok, probabil ca oricum esti in domeniul de activitate nepotrivit.

Brian Tracy-10 cai spre puterea personala

stea

Cea mai buna cale de a prezice viitorul este sa-l creezi.

Brian Tracy-10 cai spre puterea personala

stea

De-a lungul anilor m-am luptat mult cu saracia, m-am luptat cu ghearele si cu dintii si n-am ajuns nicaieri, dar cand am inceput sa fac ceva care ma fascina asa incat nu ma mai framantam in privinta banilor, au inceput brusc sa cada din cer.

Richard Bandler-Conversatii

stea

Ca sa fii liber trebuie sa fii moral, fiindca atunci nu vei avea dileme cu privire la ce e bine si ce e rau. Daca faci lucrul corect din motivul corect, toate partile finite tale vor fi in concordanta si vor actiona perfect. Dar, daca-ti inseli sotia, n-o vei saruta niociodata pe deplin, nici pe ea nici pe femeia cu care o inseli.

Richard Bandler-Conversatii

stea

Libertatea inseamna nu sa urmezi idei rigide, ci sa intri intr-o stare in care sa-ti gasesti propriul destin. Inseamna sa ai flexibilitate si nu rigiditate in comportament. Inseamna capacitatea de a-ti schimba propria stare launtrica.

Richard Bandler-Conversatii

stea

Intregul nostru sistem educational se invarte in jurul memoriei, nu al inteligentei. Ingramadirea a tot mai multor informatii in memoria omului face din el o masina.

Osho-Inteligenta

stea

Cea mai valoroasa rugaciune este cea pentru cererea iertarii, pentru ca cei ce au fost iertati au totul.

Cursul In Miracole

stea

Spune lucrurile pe care vrei sa le spui. Vorbeste cu Dumnezeu ca si cu un prieten intelept. Nu fi formalist.

Osho- Curajul

stea

Nu arta conteaza, ci ceea ce se ascunde in spatele ei, si intotdeauna ar trebui sa fie dragostea.

Lester Lvevenson

stea

Mass Media nu vinde stiri, ci emotii negative.

Eckhart Tolle

stea

Orice faci fa mai bine decat ceilalti, adauga valoare muncii tale. Fii activ!

Anthony Robbins

stea

Mintea este cea care decide ce este bun sau rau, trist sau fericit, bogat sau sarac.

Anthony Robbins

stea

Nu exista maretie fara pasiunea de a fi maret, fie in cazul aspiratiei unui atlet, artist, sau om de stiinta, ori a unui om de afaceri. Scopul, intentia de a fi maret, acestea fac toata diferenta.

Anthony Robbins

stea

Daca nu simti ca munca ta iti aduce si multumire sufleteasca, in cele din urma tot vei ajunge sa te simti frustrat in ciuda banilor, sau realizarilor pe care le ai.

Anthony Robbins

stea

Iti poti controla starile emotionale avand grija de fizicul tau, felul in care gesticulezi, iti folosesti vocea, tonul, cuvintele, felul in care te misti, respiri, vorbesti.

Anthony Robbins

stea

Pentru a avea succes si a prelua controlul asupra vietii noastre nu avem nevoie de lucruri cumparate, sau castigate, sau de succese obtinute, nu acestea ne aduc implinirea, ci preluarea controlului asupra emotiilor nostre. Modeland emotiile, modelam implicit comportamentul si actiunea.

Anthony Robbins

stea

Pentru lucrurile pe care le practic in privat, voi fi rasplatit in public.

Anthony Robbins

stea

Pentru a avea success nu ai nevoie decat de urmatoarele: fa-ti aparitia (esti inaintea a 80% din oameni)
la timp (esti inaintea a 90% din oameni)
cu un plan (esti inaintea a 95% din oameni)
si pune-l in actiune (esti inaintea a 100% din oameni)

Anthony Robbins

stea

Mareste-ti energia, este important sa fii un jucator de echipa, in locul unuia care sta in banca lui.

Anthony Robbins

stea

Intampinam multe blocaje emotionale din cauza ca ne dorim: aprobare, controlul, separarea, securitate, sau chiar dorinta de a ne indeparta de acestea ne poate sta in calea realizarii.

Hale Dwoskin

stea

Pacea este cel mai mare dar pe care i-l poti face lumii.

Eckhart Tolle

stea

Istoria umanitatii este istoria sentimentului de inferioritate si cautarea de solutii.

Alfred Adler

stea

Teama, insecuritatea, dorinta de putere, fortificarea securitatii personale pot naste violenta.

Vasile Andru

stea

Fiecare dependenta isi are sursa in refuzul tau de a-ti infrunta durerea proprie. Fiecare dependenta incepe cu durere si se termina cu durere. Dupa ce euforia dependentei trece, si mai multa durere va iesi la iveala, pentru ca ea era deja ascunsa in interior. Fiecare dependent ajunge la un punct unde nu mai functioneaza pentru tine, si atunci vei simti si mai multa durere decat ai simtit vreodata.

Eckhart Tolle

stea

Dragostea este o stare de spirit, nu o gasesti in afara ta, este mai mare decat tine. Daca intr-o relatie experimentezi atat dragostea cat si opusul, atunci traiesti o dragoste dependenta. Nu iti poti iubi partenerul, atat timp cat il ataci in minutul urmator.

Eckhart Tolle

stea

Dragostea pe care majoritatea cuplurilor o experimenteaza este bazata pe o nevoie de completare. Intotdeauna te vei indragosti de cineva care iti raspunde nevoilor ego-ului tau, pentru a inlocui o dependenta si pentru a da un nou sens vietii tale. In acest fel frica si lipsa sunt inlocuite de dragoste.

Eckhart Tolle

stea

In momentul in care partenerul nu-ti mai indeplineste nevoile, toate sentimentele negative pe care le simteai inainte sa te indragostesti, vor apare din nou.

Eckhart Tolle

stea

Persoana imatura se indragosteste intotdeauna tot de o persoana imatura, pentru ca numai ele isi inteleg limbajul. Persoana matura iubeste o persoana matura.

Osho-Maturitatea

stea

Sa traiesti tinand seama de altii inseamna sa traiesti o viata de imitatie. La suprafata esti una, iar in adancul tau esti alta.

Osho-Inteligenta

stea

Iertarea adversarului este o tripla terapie: te vindeci pe tine, il vindeci pe adversar, iti imbunatatesti relatia cu Dumnezeu. Nu exista adversari ci doar nevroze.

Vasile Andru-Terapia Destinului

stea

Intai iarta, apoi judeca- si va fi o sentinta dreapta. Tu fa-ti lumina, nu-ti fa dreptate.

Vasile Andru-Terapia Destinului

stea

A fi constienti de existent Legii Atractiei este cea mai importanta parte din folosirea ei deliberate. Deoarece Legea Atractiei raspunde intotdeauna gandurilor voastre, focalizarea deliberata a gandurilor voastre este foarte importanta.

Abraham-Legea Atractiei

stea

Pe masura ce veti intelege ca orice lucru caruia ii acordati atentir devine tot mai mare (pentru ca Legea Atractiei spune ca asa trebuie), veti deveni mai selectivi in ceea ce priveste lucrurile asupra carora va indreptati in mod initial atentia.

Abraham-Legea Atractiei

stea

Dorinta ta pentru o conditie financiara mai buna nu se poate indeplini daca de cele mai multe ori esti invidios pe norocul vecinilor tai, intrucat vibratia dorintei tale si vibratia sentimentului tau de gelozie sunt mult prea diferite.

Abraham-Cere si ti se va da

steasteastea

4 thoughts on “Citate

Leave a Reply

Your email address will not be published.