Avortul- bun sau rau

avortNu voi emite judecati personale despre un subiect mai mult sau mai putin delicat, decizia o ia fiecare. Ideal ar fi sa o ia in functie ce ii spune inima si nu influentat de alte surse, laice sau ecleziastice. Voi cita, insa trei surse din alta dimensiune, pentru ca in dimensiunea noastra, pamanteana, parerile sunt impartite.

Prima este Lisa Williams, medium, iar aceasta a intrat in legatura cu spirite calauzitoare care au trait pe pamant, insa au trecut pragul mortii, conectate fiind la Constiinta universala.
In dimensiunea subtila spiritele pot alege sa se incarneze din nou sau sa evolueze doar in acel plan.
“Chiar daca voi ati decis ca sunteti gata sa va incarnati, parintii alesi au dreptul sa va opreasca sa intrati in lume ca fiind copii ai lor. O mama sau un tata- sau amandoi- se opate razgandi, poate sa nu mai doreasca sa devina parinte, de aici hotararea de a face avort. Dar o astfel de hotarare nu este o problema, din moment ce noi, ca suflete, putem intotdeauna sa ne intoarcem alta data, pate la o ruda apropiata a mamei sau a tatalui, sau in alta familie. Sau putem alege pe unul dintre parinti, sa asteptam pana cand el sau ea gaseste persoana potrivita si sa ne intoarcem atunci. Este foarte normal sa apara astfel de circumstante sau altele. Cu totii suntem diferiti si facem alegeri diferite, iar intre suflete nu poate fi vorba de a ne judeca unul pe altul”. (Lisa Williams, “Supravietuirea sufletului”)

A doua este Seth, o personalitate multidimensionala care s-a manifestat prin channelling in anii ’60. La intrebarea “nu este o risipa daca oamenii avorteaza? El raspunde:
“Poate fi un lucru stupid. Nu stiu daca este o risipa. Constiinta va prinde viata daca doreste acest lucru. Si daca constiinta alege o mama care vrea sa avorteze, atunci ea va face doar o mica excursie in aceasta lume. Va arunca o privire in jur. Este ca si samanta unui mar care calatoreste pana in curtea vecina dar nu se maturizeaza. Ea se uita prin jur si incearca din nou. Orice constiinta care doreste sa se nasca se va naste. Ea va alege o mama care doreste fara rezerve sa pastreze acel copil. “.

Ramtha, care a transmis intelepciunea sa prin J.Z. Knight : “Nicio femeie care a facut avort nu a comis un pacat impotriva lui Dumnezeu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.