Atrage sufletul pereche

legea atractiei carte despre cum sa gasesti sufletul pereche iubire dragosteSufletul pereche te cheama
Autor: Russ Michael
Editura: For You
Categoria: Spiritualitate

Russ Michael, fost jucator de baschet, compozitor, realizator al unui serial tv, conferentiar la Universitatea de Studii Umaniste din San Diego, California este autor a 12 carti de autoeducare si autoperfectionare. Una dintre acestea este cartea de fata, in care autorul prezinta anumite cunostiinte necesare atingerii unei uniri incredibile, minunate si magnetice a sufletelor pereche.Toti suntem fii ai lui Dumnezeu, in consecinta sufletele a doi oameni care se potrivesc sunt unite la nivel lautric in mod constient, pe plan spiritual si nu fizic. Mintea, cea care emite ganduri, este “unica legatura sau relatie dintre tine si sufletul tau pereche. Cei ce se aseamana se atrag!

Iata cateva sfaturi de baza ale lui Russ Michael cu privire la atragerea sufletului pereche:

  Concentreaza-te asupra imaginii sufletului pereche si atunci atractia dintre cele doua fiinte pereche va creste geometric, iar mesajele celor doi se vor materializa prin intalnirea lor. Fiecare isi cauta sufletul pereche in diferite locatii sau situatii. De fapt noi trebuie sa intram in sufletul nostru, sa ne perfectionam prin autoeducare, prin formarea unui camp magnetic sau a unei atractii asupra celuilalt. Trebiue sa creezi imaginea celui pe care il doresti, cu calitatile sale care vor fi asemanatoare cu ale tale (o imagine in oglinda). Si atunci minunea se va intampla, cand nici nu gandesti, si va fi o iubire neconditionata.

  Construieste-ti sufletul intr-o inalta spiritualitate, uita de trupul omenesc si atunci te vei bucura de o relatie plina de lumina. Dorinta ta este cea care va atrage catre tine jumatatea ta si nu vointa. Intr-o relatie intre suflete pereche, sexul joaca un rol minor, spiritualitatea si desavarsirea interioara ocupa primul loc.
  Russ Michael descrie barbatul care este activ fizic in timpul zilei si adora sa se relaxeze noaptea. El este dur, inchis, posesiv cu femeia lui, el este cel care ia intr-o relatie. El renunta mai greu la femeia lui decat ar face-o ea. Din vechime, baiatul obisnuit cu lupta, si-a mentinut un comportament crud, brutal, vulgar. Totusi, el isi iubeste familia, lupta sa-i asigure confortul, si la randul lui, ii place sa fie ingrijit de femeia sa.
  In contrast cu barbatul, femeia este fina, deschisa, mai frumoasa decat barbatul, are forta fizica mai mica, dar poate da nastere unui copil. Psihicul unei femei este si mai diferit de cel al barbatului. El este centrat in interior, iubirea fiind pe primul loc, posesiunile pe locul doi. Femeile sunt romantice, idealiste, creative, aplecate spre treburile casnice. O femeie frumoasa in interior reuseste sa-si pastreze mult timp sanatatea, vitalitatea si frumusetea fizica.

  Invata sa-ti respecti si sa-ti iubesti propriul trup, el este un dar de la Dumnezeu, care un ritm pulsatoriu individual. Fiecare om are doua izvoare ale vietii: realitatea spirituala eterna si realitatea fizica vremelnica. Astfel, la nivel fizic, multe reactii si actiuni ale noastre se trag din nenumaratele gene ancestrale dominante. Luam cate o masca noua pentru situatii diferite sau pentru orice persoana; daca in trei generatii din urma, din familia ta, un partener a avut un amant sau o amanta, acest model genetic ti se va transmite si tie.

  Orice om are nevoie in viata si de romantism. O stare romantica ne face sa ne ridicam spiritual, sa ne apropiem de Creator, care ne-a spus “iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti”. Cand vei intelege identitatea ta spirituala adevarata, vei simti Iubirea Universului fata de tine si atunci vei darui si tu iubire celorlalti. Foloseste-ti imaginatia in crearea barbatului sau femeii ideale pentru ca prin autosugestie sa-i primesti in viata ta. Visele tale cele mai fantastice se pot transforma in realitate.

  Bucuria atrage iubirea celorlalti si chiar poti sa le-o transmiti. Ea este frecventa fizica cea mai apropiata de lumina, te apropie de ceilalti, de sufletul pereche, te face fericit. Si prin daruire de sine putem face oamenii fericit sau ii putem ajuta, aceasta implica rabdare, sinceritate, cinstire, respect, atentie adresate celui de langa tine, sufletului pereche.

Prin dezvoltare personala si autoeducare iti poti crea propriul destin si nu vei fi niciodata victima lui. Iubirea tine cont de karma (legea cauzei si a efectului), astfel, marea dragoste pe care ai daruit-o unui partener in alta viata, se va intoarce la tine in aceasta viata. Universul nostru isi cauta permanent echilibrul, lucru care favorizeaza apropierea sufletelor pereche, atingerea perfectiuniii, realizarea intregului.

One thought on “Atrage sufletul pereche

Leave a Reply

Your email address will not be published.