Echinoctiul de primavara – un nou inceput

Growing Tree on Hand Echinoctiul este acel moment cand ziua si noaptea sunt egale in orice loc pe Pamant. El este momentul potrivit pentru innoire, pentru a pasi pe un nou drum, pentru a-ti pune intrebari despre cum vei continua in acest punct al vietii.
Este inceputul unui nou ciclu, pentru natura, dar si pentru tine.

Cum vrei sa fii de acum in colo?

Ce ai face diferit?

Ce vrei sa elimini si sa aduci nou in viata ta?

Acum este momentul sa ne amintim de noi si sa ne punem intrebarile corecte: suntem sau nu in echilibru? Incercam prea mult, suntem epuizati? Suntem conectati la noi insine?
Echinoctiul de primavara este acel moment al anului in care ne gandim la crestere, la noi inceputuri si facem primii pasi spre schimbare. Tratam dezechilibrele din viata noastra, adresam acele probleme care ne tin pe loc. Aducem lumina peste lucrurile pe care “le-am ascuns sub pres”.

– Deschidem larg ferestrele – aerul este un simbol al schimbarii
– Aruncam lucrurile vechi din casa, pastram doar ce ne este de folos in casa noastra. In plan mental, facem acelasi lucru cu gandurile noastre
– Petrecem cateva minute in soare, ne incarcam de energia lui vitala, asa cum face intreaga natura.

Puterea soarelui creste in aceste zile, natura se bucura de primavara, de un nou inceput. Reconectarea cu ea este doar o consecinta naturala.
Pamantul este mai fertil acum, semintele incotesc. La fel si gandurile noastre, ceea ce plantam acum, va creste in viata noastra. Alege sa cresti doar ganduri frumoase pentru un viitor pe ti-l inchipui mai luminos si plin de incredere.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.