Meditatie pentru abundenta

abundentaA crea un echilibru intre spiritualitate si prosperitate este foarte important. Banii sunt o forma de energie care poate fi folosita in scopuri bune atunci cand fluxul ei este pozitiv. Daca ai bani din belsug, atunci ii poti ajuta pe altii in cautarile lor spirituale, emotional si fizic sau in oricare aspect al vietii lor. Atunci ciclul a da/a primi se repeta. Cu cat oferi mai mult, cu atat vei primi mai mult.
De altfel, atunci cand ai dificultati financiare, devii foarte preocupat de tine insuti, nu te poti concentra decat asupra ta si a problemelor financiare (plata chiriei, facturilor, datoriilor). Nu poti vedea dincolo de propriul stres. Unii oameni inca mai au vechea programare ca “banii sunt ceva rau”, foarte daunatoare. Ei trebuie sa isi schimbe modul de a gandi. Banii pot face mult bine. Amintiti-va, banii sunt o forma de energie care poate curge in ce directie alegem.
Adesea simtim ca meritam banii mai mult daca stim ca putem ajuta pe altii. Avand surplus financiar avem posibilitatea de a ne crea karma buna.
Pentru a mari prosperitatea putem recita zilnic aceasta meditatie pentru prosperitate a lui Master Choa Kok Sui. Cel mai indicat ar fi sa o facem dupa meditatie pentru a avea un flux mai curat de energie. O puteti recita oridecate ori simtit nevoia sa va afirmati abundenta si prosperitatea:

Daruind primim
Semanam abundenta
Si culegem abundenta
Aceasta este Legea Divina

Pentru ca daruiesc si impart cu generozitate si abundenta
Viata mea este binecuvantata cu prosperitate
materiala si finanaciara.

Banii vin la mine cu usurinta , constant
si in abundenta.
Tot ce investesc se intoarce la mine
Multiplicat.

Viata mea este binecuvantata
cu multa abundenta
multa prosperitate
si succes.

Sunt binecuvantat cu o incredibila prosperitate
Si traiesc o viata de moderatie
disciplina si spiritualitate.

Sunt sanatos si foarte fericit,
ma bucur de fiecare moment al vietii.

Fie ca fiecare fiinta sa fie binecuvantata
cu sanatate, fericire, prosperitate si spiritualitate.

Cu recunostinta si multa credinta. Asa sa fie.

Sursa: www.mindbodygreen.com

Sursa poza

3 thoughts on “Meditatie pentru abundenta

    • AutoEducare says:

      Banii sunt o forma de energie care poate fi folosita (energia) in scopuri bune atunci cand fluxul ei ( al energiei) este pozitiv. Energie buna=bani

  1. Nicoleta Alina says:

    Cum pot fi banii o sursa de energie? poate sunt un instrument ptr a cladi lucruri fizice materiale..sincer nu prea este ortodoxa expresia aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.