Nu ati intalnit inca sufletul pereche?

handssunheartChiar dupa mai multe esecuri si deceptii, multi dintre noi se incapataneaza sa considere ca nu inteleg in mod gresit iubirea, ci faptul ca nu au intalnit inca sufletul pereche! Ca si cum fericirea ar fi numai o chestiune de intalnire…Din nefericire, lucrurile nu se petrec astfel: sufletul pereche nu se prezinta ca o femeie sau un barbat intalnit intamplator si pentru care aveti o iubire fulgeratoare. Intalnirea cu sufletul pereche constituie mai intai un proces psihic prin care latura superioara din voi insiva isi atrage latura complementara. Trebuie sa lucrati mult timp pentru a fi demni de jumatatea voastra divina. Iar atunci cand ati stabilit in sfarsit aceasta legatura, simtiti ca el se afla in voi, pentru ca el locuieste in voi.

Doriti cu adevarat sa va gasiti sufletul pereche? Incepeti prin a nu-l cauta. Concentrati-va asupra luminii, iar sufletul pereche ca aparea el insusi, atras de aceasta licarire ce o va vedea stralucind in voi. Nu stiti unde se gaseste sufletul vostru pereche? El stie, in schimb, unde va aflati voi. Va este de ajuns sa il asteptati in sinea voastra: el se va ivi.

Barbatii si femeile se cauta: ei simt instinctiv ca, atat timp cat nu au gasit o fiinta cu care sa se uneasca, le va lipsi ceva. Dar pentru fiinta umana, adevarata unire nu se poate face decat in interior cu principiul divin pe care fiecare il poarta in sine. Atunci cand se produce contactul, scanteia tasneste si el simte dintr-odata intregul corp vibrand la unison cu imensitatea si se topeste in ea.

Lucrati pentru a reusi sa faceti cel putin o data in viata experienta unei asemenea fuziuni, va fi ca o picatura de lumina ce va continua ca traiasca in voi. Si va trebui sa continuati sa mentineti aceasta uniune pana va perfectionati intreaga cunoastere, toate puterile. Aici incepe adevarata lucrare: ati trecut pe un alt mal, sunteti pe calea perfectiunii, dar mai exista o intreaga distanta de parcurs inainte de a va atinge tinta. Ati prins o picatura de lumina, si datorita acestei picaturi puteti deja sa beti, sa va bucurati. Dar nu v-ati cufundat inca in ocean. Trebuie deci sa continuati pana deveniti una cu oceanul de lumina divina. Numai in acel moment va veti regasi cu adevarat.

Omraan Mikhael Aivanhov

Leave a Reply

Your email address will not be published.