Zig Ziglar- Asta este ceea ce dainuie

diamanteBaza vietii spirituale a fost cel mai bine descrisa de Apostolul Pavel. El a notat una dintre cele mai importante dezvaluiri ale lui Dumnezeu: “Si acum raman acestea trei: credinta nadejdea si dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (1 Cor. 13, 13) El spune:”Si acum raman” cu alte cuvinte, asta este ceea ce dainuie, asta este ceea ce ramane, asta este ceea ce rezista.

Pietrele nestemate sunt nepretuite pentru ca rezista, pentru ca au aceasta calitate de a dainui, de a ramane. Nestematele spiritului -credinta, nadejdea si dragostea – sunt nepretuite pentru ca au calitatea de a dainui. Aceste 3 elemente confera acele trasaturi de caracter care inseamna rezistenta si dainuire si care in viata omului stau la baza acelei reusite ce poate fi atinsa.

Aceste 3 nestemate se refera la o anumita atitudine. Credinta – este o atitudine. Se refera la incredere, la loialitate.

Nadejdea – adica speranta este o atitudine. Ea descrie, de fapt, speranta sincera, increderea, inspiratia si entuziasmul.

Dragostea – descrie ceea ce dureaza cel mai mult, cea mai pretioasa atitudine, care este aurul pur al implicarii, sacrificiului si sinceritatii. Toate aceste lucruri la un loc descriu integritatea, esenta interioara a unui om cu care oricine ar vrea sa porneasca la drum.

Extras din Zig Ziglar “Putem creste copii buni intr-o lume negativa!”

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.