Anthony Robbins- motivational

motivatieCei fericiti, echilibrati, total impacati cu sine si cu cei din jur nu vor avea nevoie niciodata de cele scrise mai jos. Restul se imparte in doua categorii: cei care recunosc valoarea dezvoltarii personale, autoeducarii, atentiei permanente catre noi insine, dar si catre cei cu care interactionam, si cea de-a doua categorie, cei care nu au nevoie nici de un invatator, nici de un predicator.

Schimbarea, de obicei, nu tine de capacitate, ci de motivatie.

Pentru ca schimbarile sa aiba valoare, ele trebuie sa fie de durata si consistente.

O decizie este cu adevarat luata daca ai actionat. Fara actiune, inseamna ca nu ai luat decizia.
In momentele in care iei decizii ti se contureaza viitorul.

Fii ferm in deciziile luate, dar pastreaza o abordare flexibila totusi.

In viata ai nevoie fie de inspiratie, fie de disperare.

Un motiv pentru care putini dintre noi obtin ceea ce isi doresc este pentru ca nu ne focusam, nu ne concentram puterea. Multi oameni bajbaie pe drumul vietii, fara sa se hotarasca sa exceleze in ceva anume.

Credintele au puterea de a crea, dar si puterea de a distruge. Oamenii au extraordinara putere de a acorda unei experiente o insemnatate care ii poate descuraja sau le poate salva viata.

Daca vrem sa schimbam directia vietii ne trebuie control asupa actiunilor consistente. Nu ceea ce facem din cand in cand ne contureaza viata, ci ceea ce facem in mod repetat.

Multi oameni nu isi dau seama de imensa forta pe care am avea-o daca ne-am concentra toate resursele pentru a stapani foarte bine un domeniu al vietii.

Nu exista esec. Doar rezultate.

Din intalnirea dintre pregatire si oportunitate rezulta ceea ce noi numim noroc.

Cu cat este mai inalt nivelul de enrgie, cu atat mai eficient este corpul tau. Cu cat este corpul mai eficient, cu atat te simti mai bine. Cu cat te simti mai bine, cu atat mai mult iti poti folosi talentul pentru a obtine rezultate.

Definitia succesului: sa iti traiesti viata in asa fel incat sa simti o tona de placere si foarte putina durere – si datorita stilului tau de viata, oamenii din jurul tau simt mai multa placere decat durere.

Nu ceea ce posedam, ci ceea ce devenim, cu ceea ce contribuim, acestea dau semnificatie vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.