Atrage dragostea

dragoste-relatii-legea-atractieiAtragerea dragostei in viata noastra incepe cu iubirea de sine, si inlaturarea oricarui tip de nevoie. Nevoia de a fi intr-o relatie de iubire ne indeparteaza tot mai mult de aceasta. Pare lipsit de logica, dar asa este. O relatie nu poate functiona atunci cand legatura cu noi insine nu este una implinita. Deci, daca ne simtim bine singuri, cu noi insine,si suntem multumiti de aceasta relatie cu sine, vom avea mai multe sanse sa gasim pe cineva care sa vrea sa fie in compania noastra.

“Daca suntem fericiti si impacati cu noi insine atunci vom reusi sa ne imbunatatim toate relatiile. O persoana fericita este foarte atragatoare in ochii tuturor. Daca esti in cautarea iubirii, atunci trebuie sa te iubesti pe tine mai mult, aceasta insemnand renuntarea la auto-critica, lamentare, invinuire, singuratate. Fii multumit cu persoana ta, si alege sa te gandesti la lucruri care te fac sa te simti bine.” Louise Hay

Cativa pasi pentru atragerea dragostei:

 • Rasfata-te
 • Viata ne oglindeste sentimentele pe care le avem in inima noastra. Daca suntem o fire romantica, si ne dorim sa gasim iubirea pentru a fi rasfatati, iubiti, alintati, este bine sa incepem cu aceste lucruri. Sa incepem sa ne rasfatam, cumparand flori, sau ceea ce ne-ar placea sa primim de la fiinta iubita. Daca ne-am dori sa fim iubiti, sa incepem sa daruim iubire, sa fim generosi, sa alintam un animal de companie. Toate sentimentele daruite se vor intoarce inapoi sub forma celui mai frumos dar.

 • Iubeste-te asa cum esti
 • “Cand te iubesti asa cum esti atunci vei ramane centrat, calm si sigur pe tine, si relatiile tale acasa cat si la servici sunt, automat, minunate.” Louise Hay
  Arata-ti dragostea pe care o ai fata de tine, accepta-te si iubeste-te asa cum ai vrea partenerul tau sa te iubeasca. O data ce emotiile tale se contureaza in jurul aceste dorinte de a iubi si de a fi iubit, vei atrage dragostea in viata ta, cu siguranta.

 • Intalneste persoane noi
 • Nu te izola, nu ai cum sa intalnesti persoane noi daca nu iesi in oras.

 • Gandeste pozitiv
 • Pentru a atrage dragostea in viata ta, una dintre solutii este sa inlaturi toata gandirea negativa pe care o ai despre relatii: “Nu am prieten/sot”, “Nu am mai avut o intalnire de un an”, “Nu am noroc in dragoste.”, “Nu a venit timpul meu inca” Orice gand ce are conotatie negativa nu iti este de folos, si nici nu va atrage dragostea in viata ta. Concentreaza-ti atentia asupra calitatilor tale, a lucrurilor pozitive. Fii pozitiv si relatiile tale vor fi pozitive.

 • Foloseste afirmatiile pozitive.
 • Afirmatiile sunt fraze pozitive, care repetate des, si insotite de emotii calde,pozitive, te pot ajuta sa manifesti iubirea in viata ta. Iata cateva exemple de afirmatii pozitive:
  “Ma iubesc asa cum sunt” ,“Atrag dragostea in viata mea” ,“Pot sa gasesc dragostea oriunde, sunt implinit si fericit.”, “Ma bucur de iubirea pe care o intalnesc in fiecare zi”,”Ma simt confortabil sa ma uit in oglinda si sa spun Te iubesc”, “Merit dragoste bucurie si tot ce e mai bun in viata”, “Am o relatie sincera si minunata cu persoana care ma iubeste”, “Sunt frumos/frumoasa si toata lumea ma iubeste”, “Sunt inconjurat de iubire, si totul este bine”, “Atrag numai relatii implinite si fericite.” ,Sunt recunoscator/recunoscatoare pentru toata iubirea din viata mea.”

legea-atractiei-carti-autoeducare-dezvoltare-personalaMetoda afirmatiilor (Pavel Corut le numeste sugestii) nu trebuie pusa la indoiala, ea a fost pusa in aplicare de milioane de oameni, functioneaza, si te poate ajuta atat timp cat crezi in ea. Audiobookurile si cartile autoarei Louise Hay pot fi un bun punct de plecare pentru a fi mai receptiv in practicarea afirmatiilor. Cea mai potrivita carte pentru deprinderea tehnicii afirmatiilor este “Pot face acest lucru.Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata”– aparuta la editura Adevar divin. Aceasta carte este deosebit de eficienta, pentru ca exprimarea este simpla, explicatiile sunt la obiect, si sunt insotite de exemple de afirmatii pentru imbunatatirea relatiilor, creativitatii,sanatatii, prosperitatii.
Practicand o gandire pozitiva, echilibrata, vom putea observa ca problema a fost mereu in mintea noastra. Fiind deschisi spre iubire (incepand cu noi insine), fiind pozitivi, generosi si romantici, vom putea atrage dragostea in viata noastra. Practicand afirmatiile si pentru alte domenii, ne putem imbunatati viata in toate aspectele ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.