Emotiile si legea atractiei

cum-sa=manifesti-legea-atractiei=esther-hicks-succes-dezvoltare-personala-autoeducare-cartiCere si ti se va da
Autor: Abraham Hicks
Editura:Adevar divin
Categoria: dezvoltare personala/Legea atractiei

Abraham Hicks este una dintre cele mai realizate antrenoare de viata (life coach), speaker motivational, autoare de succes. Cartile sale “Legea atractiei” si “Cere si ti se va da” s-au vandut in milioane de exemplare in Statele Unite si nu este un lucru surprinzator avand in vedere claritatea si profunzimea mesajelor sale despre legea atractiei. Desi cartea Secretul este mult mai populara in toata lumea, putini stiu ca Abraham Hicks a adus o mare contributie la acea carte, ea tinand traininguri si seminarii despre legea atractiei cu mult inainte de aparitia cartii Secretul. Cere si ti se va da este o carte dedicata exclusiv legii atractiei si a aplicarii ei. Este o carte ce aprofundeaza aceasta lege, explicand pe indelete functionarea ei si importanta emotiilor in dezvoltarea noastra personala, folosindu-ne de legea atractiei.

Ce rol joaca emotiile in legea atractiei?
Legea atractiei functioneaza atunci cand ne concentram mult pe un anumit gand. Puterea gandului tau nu trebuie subestimata: “Cele mai puternice convingeri ale ale tale erau candva simple ganduri.”
Dar gandul nu poate actiona singur, el are o vibratie a sa, si este conditionat de emotie.

“Pe masura ce dobandesti un aliniament mai puternic la un gand oarecare, incepi sa simti emotii care indica cresterea sau scaderea aliniamentului la propria Sursa. Daca obiectul atentiei tale este in aliniament cu ceea ce Sursa ta cunoaste a fi, vei simti armonie in ganduri sub forma gandurilor placute. Dar daca obiectul atentiei tale nu este in aliniament cu ceea ce Sursa ta cunoaste a fi, vei simti dezarmonie in ganduri, sub forma gandurilor neplacute.”

Abraham vorbeste despre emotii ca fiind interpreti vibrationali sensibili care ne ajuta sa descifram actiunile si experientele noastre. Nu trebuie sa ne fie frica de emotiile noastre. In zilele noastre auzim multa lume vorbind despre emotii ca de ceva negativ, care trebuie controlat, invins. Ceea ce nu stie multa lume este ca emotiile sunt la fel de importante ca si cele 5 simturi.

“Emotiile tale-simple-pure-sunt singurele care-ti vorbesc despre relatia ta cu Sursa.”

Abraham ne asigura ca emotiile sunt indicatorii cei mai de incredere pe care-i avem pentru a verifica daca legea atractiei functioneaza. Trebuie sa acceptam fiecare emotie, ca pe un indicator, la fel cum trebuie sa acceptam faptul ca suntem o Fiinta puternica, cu forte nelimitate. Atunci cand suntem concentrati asupra lucrurilor cu care ne aflam in armonie vibrationala simti o bucurie absoluta. Iar atunci cand emiti ganduri contrare acestui adevar divin, simti sentimente opuse, de lipsa de putere si inrobire. Si astfel, de la bucurie cazi pe scala valorilor emotionale la neputinta.

Asculta-ti emotiile pentru a verifica gradul de aliniere cu ceea ce tu esti de fapt. Natura ta adevarata este bucurie, iubire, dar, daca emotiile tale sunt negative, inseamna ca gandurile tale au fost concentrate pe lucruri, actiuni, negative care-ti dauneaza. Solutia nu este sa reprimi emotiile ci sa analizezi si sa depistezi ce a declansat aceste emotii si sa schimbi gandirea, apoi automat se vor schimba si emotiile, si implicit actiunile.
“Precum sculptorii care exersand in timp invata sa modeleze lutul in creatiile specifice dorite, poti invata sa modelezi Energia Creatoare a lumii prin conectarea propriei minti. Si asemeni lor, care prin intermediul mainilor simt calea de creatie a viziunii proprii-vei folosi emotiile tale pentru a simti calea care duce la Starea de Bine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.