Celulele din corpul tau te pot auzi

Fiecare parte din corpul tau are propria constiinta.

Cu aceste vorbe transformatoare, rostite de un medic indigen, mi-am inceput calatoria interioara ca sa descopar in final extraordinara putere vindecatoare a corpului meu.
Cand mi s-a prezentat pentru prima data aceasta perspectiva, sufeream de un puternic sidrom al durerii cronice, insa am incorporat imediat acest concept in practica mea obisnuita de meditatie cu intentia de a ma vindeca de orice suferinta fizica.

M-am gandit, corpul meu probabil ca ma aude…pot vorbi cu el sa ii cer sa ma ajute in a ma vindeca de aceasta boala?
In noaptea aceea, dupa ce am ajuns intr-o stare de calm profund in urma meditatiei, mi-am antrenat corpul intr-o discutie “de suflet”, plina de speranta, dar fara sa stiu la ce sa ma astept. Dar dupa o ora de comunicare si concentrare, ceva extraordinar s-a intamplat.
Corpul meu a inceput sa raspunda. Muschii gambei au inceput sa functioneze si piciorul mi s-a indoit fara voia mea si fara controlul meu. Unul dintre muschi suferea de Distrofie a Reflexului Nervului Simpatic si usor a revenit la viata.

Imi tresarea inima de bucurie gandindu-ma ca eram deja pe calea vindecarii.

Prin practica, am descoperit ca sunt trei moduri prin care se poate stabili o comunicare cu corpul nostru:
• Abordeaza-ti corpul cu blandete, intelegere pentru el este alcatuit din celule care pot trai emotii
• Intareste increderea prin angajarea corpului tau in conversatii mentale legate de dorinta ta de
a-l implica in vindecare
• In conversatia cu corpul tau, la baza sunt iubirea si increderea ca vindecarea deja s-a produs odata ce ti-ai propus sa se intample. Daca la nivel superior ai hotarat ca aceasta problema se rezolva, corpul va fi implicat si va fi martor al procesului de vindecare, exact asa cum ai hotarat deja

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.