Despre Karma si dreptul Divin

dragos ovidiu argesanu carte copertaDragos Ovidiu Argesanu ne vorbeste in cartea sa “Karma si dreptul Divin” despre principiile care guverneaza acest univers, despre dreptul nostru Divin la bani, relatii, sex. Fiecare om are un anumit drept divin, are dreptul la o anumita scara ierarhica, are dreptul sa fie acolo unde este, cu alte cuvinte sa accepte ceea ce i se ingaduie. Acest lucru se datoreaza karmei sale; in vietile anterioare a creat energii mai mult sau mai putin pozitve; aceste energii il creeaza pe cel ce este acum.

“Ceea ce se intampla in jurul vostru este o oglinda a experientelor voastre trecute”.

Dreptul Divin de a te naste il ai dupa lungi asteptari si prin nastere, cobori la nivelul sarpelui, pierzi intelepciunea, bunatatea, blndete, adica i se iau toate darurile Divine, ramanand doar programele implementate de Dumenzeu si de diavol. Nasterea unor spirite superioare se face dupa niste legi clare, la care intervin mult mai multe energii pozitive. Prin faptele rele facute de intreaga familie se pierde din energia pozitiva, din programele pozitive inscrise in suflet, din dreptul Divin la bani, fericire, sanatate. Apar boli, certuri, se distruge armonia din famile, apar probleme la copii, chiar decese ale persoanelor dragi.

Greselile facute impotriva vietii sunt greseli impotriva Duhului Sfant si energiile pozitive se recupereaza prin spovedanie si impartasanie, prin radiestezie, prin Reiki, prin daruri facute la manastiri. O alta forma de crestere a dreptului Divin este casatoria, prin ea un partener se poate bucura de dreptul Divin al celuilalt, iar prin despartre pierde aceasta sansa. In functia de puterea individuala a fiecaruia, acesta are dreptul divin la o realizare atat in bine cat si in rau. Toate greselile facute in alte vieti se vor repercuta asupra vietii actuale, lipsa fertilitatii, lipsa banilor, prietenilor.

“Orice greseala se plateste, dar diferenta este ca intr-un caz te ajuta, te sustine Dumnezeu, in alt caz esti singur pentru ca tu ai ales sa fii singur”.

Multe necazuri le primesti in urma judecatilor facute asupra oamenilor si pentru a intelege aceasta greseala si a te indrepta primesti cu aceeasi moneda. Este un drept divin de a te bucura de prezenta unui animal de companie, in acelasi timp cel care a chinuit animale in alta viata, acum va fi un veterinar care le ingrijeste. Acelasi lucru se intampla cu primirea darurilor, unele persoane au dreptul Divin de a primi cadouri valoroase, iar altele nici un buchet de flori. Poti avea dreptul Divin de a ajunge campion, exista o predeterminare, dar Divinitatea isi spune cuvantul: “stabiliti-va telul, in ce vreti voi si dupa aceea lasati pe Dumnezeu sa va conduca catre telul vostru”. Poti recurge la programe de dezvoltare spirituala, toate acestea te vor face sa fii pregatit pentru momentul realizarii telului tau. Un drept Divin este si in moarte, poti muri in pat, alaturi de familie sau in accident sau ucis. Totul este sa nu-l parasesti pe Dumnezeu, sa pastrezi sentimente si ganduri pozitive pentru a nu intra sub stapanirea raului, pentru a nu-ti pierde Lumina.

3 thoughts on “Despre Karma si dreptul Divin

  1. gabi says:

    am descoperit recent aceasta latura a vietii , si o constientizez din ce in ce mai mult ….caut de ceva vreme cartea asta …dar din pacate si cu mult regret ,nu o mai gasesc nicaieri !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.