Formula succesului in cadrul unei relatii

Faza intai:

1. Tu si partenerul tau va simtiti atrasi unul de celalalt deoarece frecventele voastre sunt asemanatoare si sufletele voastre doresc sa se focalizeze asupra acelorlasi probleme. Experimentati atractie, iubire si admiratie reciproca.

2. Iubirea atrage toate obstacolele care i se pot opune in spatiul comun al relatiei pentru a fi eliminate. Temerile tale si ale partenerului tau ies la suprafata. Jucati roluri opuse, aveti opinii diferite, va acuzati si va invinovatiti reciproc, va exprimati emotiile pentru a continua relatia sau va despartiti. De regula, aceste procese se repeta la infinit, pana la incheierea relatiei. Daca doriti sa experimentati succesul, trebuie sa treceti la fazele a doua si a treia.

Faza a doua:

3. Optati pentru a va recentra la frecventa de baza a relatiei, gasiti o modalitate de a va redeschide inimile si incepeti sa comunicati despre ceea ce simtiti fara a va invinovati si fara a proiecta (nu va mai incepeti toate frazele cu: “Tu…”).

4. Cautati vulnerabilitatile comune, intelegeti perceptiile gresite si optati pentru a renunta la obisnuitele senzoriale nesanatoase (fiecare in ritmul lui personal).

5. Reafirmati fiecare ce pretuiti la relatia voastra si unul la celalalt, va reconfirmati obiectivul de a ramane impreuna si va aduceti aminte ca intentia voastra este de a-l trata pe celalalt cu afectiune.

6. Din subconstientul vostru ies la suprafata alte probleme care se opun iubirii pe care v-o purtati, de pe niveluri mai profunde.

Faza a treia:

7. Repetati faza a doua! De fiecare data cand iubirea invinge teama, corpurile voastre devin din ce in ce mai obisnuite cu nivelul de vibratie superior al relatiei, asa ca renuntati amandoi sa mai optati pentru vibratii negative, intrucat acestea sunt prea iritante si prea dificil de suportat.
Oamenii care iti populeaza lumea personala rezoneaza cu frecventa ta de vibratie si impartasesc un camp energetic comun. Acesta iti poate accelera cresterea spirituala si te poate ajuta sa intelegi scopul relatiilor din viata ta.

Unii oameni iti stimuleaza trasaturile pozitive si te ajuta sa intelegi lectiile curente de viata, iar altii iti prezinta directii noi sau te ajuta sa iti intelegi si sa iti vindeci ranile emotionale din trecut si obisnuintele senzoriale nesanatoase. Relatiile bazate pe teama presupun rezolvarea anumitor probleme particulare, dar trebuie sa intelegi ca oamenii care nu au vibratii similare cu ale tale nu pot aparea in viata ta.

Relatiile se transforma sau se incheie din cauza schimbarilor pe plan energetic produse intr-unul dintre cei doi parteneri, al carui suflet trece intr-o noua etapa. Nici tu, nici partenerul tau nu trebuie sa fiti suparati din cauza incheierii relatiei voastre, caci scopul acesteia a fost sa sustina cresterea voastra spirituala. Chiar daca esti singur, tu te afli in relatie cu diferite lucruri si realitati, caci rezonantele energetice nu inceteaza niciodata.

Relatiile au la randul lor o frecventa de baza, care reveleaza scopul lor profund si mecanica prin care cei doi parteneri urmeaza sa se transforme. Atunci cand daruiesti si primesti de pe nivelul frecventei tale de baza (in cadrul unei relatii), ambii parteneri au de castigat. Relatiile te ajuta sa experimentezi o identiate largita; tu nu te mai consideri un simplu individ, ci un participant in relatia ta, un menbru de familie, dintr-un grup, dintr-o organizatie, o unitate a natiunii si umanitatii in ansamblul ei.
Daca doresti sa vindeci pe altcineva, tu trebuie sa iti vindeci propria rana emotionala pr care o percepi in el. Cu cat devii mai familiarizat cu sensibilitatea constienta si cu empatia, cu atat mai multe detalii legate de ceilalti ajungi sa percepi prin intermediul corpului si intuitiei tale. Tu poti trece de la o relatie nesanatoasa bazata pe conflict si pe opozitie la una sanatoasa, bazata pe curgerea naturala a energiei, atat timp cat aplici in mod constient principiile undelor energetice care oscileaza in permanenta.

Frecventa – Puterea vibratiei personale, Penny Peirce

Leave a Reply

Your email address will not be published.