Legea atractiei-trucuri

punguta movIata cateva trucuri despre legea atractiei extrase din invataturile lui Abraham prezentate in audiobookul “Abraham -bag of tricks”:

Nu te chinui sa transformi gandurile negative in ganduri pozitive, este prea complicat, in schimb, concentreaza-ti atentia doar pe lucrurile pozitive din viata ta. In acest fel, iti vei schimba campul vibrational ce te inconjoara.

Foloseste-te de apreciere, este atat de simplu, dar atat de eficient. “Ce bine este sa avem caldura, electricitate etc.” Orice gand marunt pozitiv iti poate inbunatati atat de mult energia vibrationala. Apreciind ceea ce este bun in viata ta, mai multe dintre lucrurile bune vor incepe sa apara in viata ta.
In loc sa te plangi in mod constant de lipsa de bani, resurse, timp, incearca sa rostesti fraze precum: “Nu ar fi frumos daca banii ar curge catre mine acum?”

Fa tot posibilul sa fii pozitiv si prezent in momentul de fata. Daca te afunzi in contemplarea trecutului, sau autocompatimirea prezentului, atunci vibratia ta nu va fi pozitiva, si lucruri rele vor aparea in viata ta pentru a te aduce in momentul prezent.

O buna modalitate de inbunatatire a vibratiei este meditatia. Ia-ti cateva minute zilnic in care sa stai relaxat/a in tacere, fara ganduri de nici un fel, doar fii concentrat asupra respiratiei, a sunetelor exterioare. Secretul este eliminarea tuturor gandurilor din mintea noastra, timp de 15-20 de minute zilnic.

Abraham ne indeamna sa alegem gandul care ne face sa ne simtim bine, sa alegem un compliment, nu o critica, sa alegem o amintire care ne face placere in loc de una care ne-a ranit.
Atunci cand suntem inconjurati de oameni care sunt negativi, trebuie sa ne dam interesul sa gasim aspectele pozitive ale acelei persoane. Nu trebuie insistat niciodata pe ceea ce ne face sa ne simtim rau.

Trebuie pus accentul pe constientizarea sentimentelor ce pun stapanire pe noi, trebuie sa simtim energia care sta in calea succesului. Fie ca este invidia, regretul, ura, resentimentul, trebuie eliminate si inlocuite cu sentimente pozitive.

One thought on “Legea atractiei-trucuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.