Lucrurile la care va ganditi se intampla

Lucrurile la care va ganditi – mai ales cand gandurile sunt combinate cu emotii puternice – sunt incrustate in campul vostru energetic (in esenta din jurul vostru, care uneori se numeste si aura). Daca va ganditi la un obiect, oameni ca mine, care sunt sensibili la campurile de energie, pot sa vada efectiv obiectul, ca si cum ar pluti langa voi. E ca si cum te-ai uita la un aluat, in care a ramas urma unui tipar de fursecuri, in detalii complete, tridimensionale.
Un medium nu va prezice neaparat viitorul, ci vede in aura voastra imagini pe care le-ati proiectat acolo, in tiparele voastre de gandire. Daca va ganditi foarte mult sa va luati o masina sport, in campul vostru va fi echivalentul ei energetic. In cele din urma, daca sustineti suficient de mult gandul respectiv, echivalentul energetic se va materializa ca atare si veti conduce o masina sport. Un medium poate percepe acea imagine energetica si sa va spuna ceva de genul: “Te vad conducand o masina sport”.

Iar voi va ganditi, iuhuu, asta e viitorul pe care mi-l doresc! Ii dati bucurosi banii pe care i-a cerut ca onorariu, dar trebuie sa stiti ca prezicerea se va adeveri, numai daca veti continua sa va ganditi la acea masina. Daca va schimbati imaginea mentala – spre exemplu, in ganduri de genul: “Nu pot sa-mi permit o masina noua”, atunci v-ati modificat instantaneu viitorul.
Gandurile voastre sunt magneti si mesageri puternici. Aveti grija de ele si alegeti doar imagini care se potrivesc cu ceea ce doriti in viata voastra. Astfel, veti atrage numai experientele, oamenii si lucrurile pe care le doriti cu adevarat.

A schita vs a proiecta

Vizualizati rezultatul final pe care il doriti – situatia financiara, ambianta in cuplu, starea de sanatate sau cariera cu care s-ar potrivi idealurile voastre. Repet, nu precizati modul in care veti obtine rezultatul dorit. In dorintele voastre, “ce” depinde de voi, “cum” o sa obtineti ceea ce doriti ramane, in totalitate, la latitudinea lui Dumnezeu.
Daca in momentul vizualizarii, incercati sa schitati un plan de materializare, veti bloca planurile ingenioase pe care le au ghizii vostri interiori pentru voi. Sa spunem ca vizualizati un serviciu minunat, in domeniul pe care vi l-ati ales si sa aveti un salariu de 100.000 de dolari pe an. Asta este partea de “ce” din vizualizarea voastra si, hotarandu-va ce vreti, v-ati indeplinit partea voastra din intelegere.
Insa in ceea ce priveste “cum” se va realiza, aici trebuie sa va dati la o parte

Sa zicem ca mergeti la un interviu si va dati seama ca acesta pare sa fie exact locul de munca la care sperati. Asa ca mergeti acasa si il vizualizati pe intervievator ca va suna si va ofera locul de munca. Tocmai ati schitat domeniul lui “cum”, iar asta incalca legea spirituala. Probabil ca vizualizarea voastra se va transforma in realitate si veti capata locul de munca asa cum v-ati imaginat.
Dar daca acela nu era cel mai bun loc de munca pentru voi? Daca urmatorul interviu ar fi fost pentru un loc de munca si mai bun, cu mai multe oportunitati si beneficii si cu un salariu mai mare? Insistand ca universul sa va dea primul loc de munca, ati ratat ocazia Divina. De aceea, este important sa decideti cu exactitate ce anume doriti, dar sa lasati la o parte gandurile despre mijloacele prin care se va infaptui.

Un alt exemplu este atunci cand o persoana vizualizeaza sa obtina un obiect material, cum ar fi o casa noua. Este o idee minunata sa vizualizati ce fel de casa doriti si in ce locatie geografica se afla ea. Ba chiar, vizualizati si genul de vecini pe care ii doriti, precum si orice alte detalii vi se par atragatoare. Doar sa nu-i spuneti universului care anume este casa pe care o doriti, sau sa va faceti griji despre cum o sa platiti pentru ea.
Atunci cand lasati la o parte gandurile despre “cum”, dati libertate ghizilor vostri interiori si ingerilor sa finanteze cu inventivitate obiectivul pe care il doriti. Multi oameni care isi dorisera foarte mult o casa noua, o masina, o vacanta sau un dulap nou au fost placuti surprinsi sa vada cum banii “au aparut” pur si simplu, dintr-o sursa neasteptata. Si eu – si multi altii pe care ii cunoasc – am obtinut, chiar fara sa platim niciun avans, folosind vizualizarea.
Puterea afirmatiilor
Gandurile pozitive, formulate la timpul prezent, se numesc afirmatii. Probabil ca deja ati folosit afirmatiile – poate chiar fara sa va dati seama.
Eu am folosit afirmatiile, pentru a induce transformari considerabile si rapide in viata mea personala si profesionala. Dupa cum am spus si inainte, afirmatiile m-au ajutat sa imi implinesc dorintele.
Iata cateva afirmatii menite sa elimine frica si anxietatea. Daca vreuna dintre aceste fraze atinge o coarda sensibila in voi, scrieti-o pe hartie si afisati-o intr-un loc vizibil, cum ar fi pe oglinda in baie, in portofel sau pe bordul masinii:

Sunt in siguranta si protejat
• Am incredere ca voi fi ghidat de intuitia mea
• Am destul timp, destui bani si destula inteligenta ca sa-mi realizez obiectivele
• Stiu ca astazi sunt indrumat catre bine
• Merit ce este mai bun
• Atunci cand eu castig, si altii castiga
• Intotdeauna imi gasesc timp sa imi implinesc visele
• Sunt binecuvantat in multe feluri
• Oamenilor le place de mine si ma respecta
• Eforturile mele sunt intotdeauna sprijinite si incurajate
• Dumnezeu are intotdeauna grija de toate eforturile mele
• Ma dedic sa le aduc oamenilor invatatura despre iubire
• Profit de momentele libere din zi, iar micile mele eforturi se acumuleaza si creeaza realizari mari
• Corpul meu imi asculta orice comanda
• Abundenta este o stare confortabila si plina de siguranta
• Astazi gandurile mele sunt centrate pe iubire si succes
• Ma astept si primesc un rezulat fericit de la orice situatie
• Sunt relaxat, echilibrat si increzator
• Starea mea de pace le da altora un model si inspiratie
• Accept binele cu gratie

Dr. Doreen Virtue , “Mi-as schimba viata daca as avea mai mult timp”, Editura For You

Leave a Reply

Your email address will not be published.