Noi suntem creatori

neale_donald_walsh0conversatii-cu-dumnezeuLumea nu este o scoala. Lucrurile pe care le observi si le traiesti ca experienta nu au menirea de a te invata.” Nu ai venit in viata asta ca sa inveti ceva; trebuie doar sa demonstrezi ceea ce stii deja. In cadrul acestei demonstratii pui in functiune tot ceea ce stii si te creezi din nou prin experienta”, spune Neale Donald Walsch, autorul cartii Conversatii cu Dumnezeu.

Tot ce traim sunt propriile noastre creatii. Nu exista victime in aceasta lume si nici ticalosi. Atat a timp cat spui ca altcineva sau altceva, acolo undeva, care “actioneaza” asupra ta, iti anihiliezi puterea de a face ceva. Numai cand spui “eu am facut asta”, poti gasi puterea de a face o schimbare.

Primul pas in a schimba ceva este sa stii si sa accepti ca tu ai ales ca acel ceva sa fie ceea ce este, in baza faptului ca “tu si eu tot una suntem”. Cauta deci sa creezi schimbare, nu pentru ca un lucru este gresit, ci pentru ca nu este in concordanta cu cine esti, nu te reflecta. Astfel poti crea, constient fiind de ceea ce faci.
Deci viata nu este un loc in care experientele au rolul de a preda o lectie, ci este contextul in care noi intelegem ca suntem creatori si ne asumam acest rol. Este ca si cum am avea propria afacere, o conducem in concordanta cu cine suntem, facem schimbari atunci nu ne mai reprezinta interesele. Fiecare eveniment si aventura sunt chemate spre Sinele tau de catre Sinele tau pentru a trai experienta lui Cine esti TU cu adevarat.

“Cea mai mare invatatura a lui Dumnezeu nu a fost ca voi veti avea viata vesnica, ci ca o aveti, nu ca voi veti avea ceea ce cereti ci ca aveti deja. Tot ceea ce se cere este ca voi sa stiti asta. Pentru ca voi sunteti creatorul realitatii si viata nu poate sa va apara altfel decat in modul in care voi ganditi ca va aparea.
Voi ganditi si astfel o faceti sa existe. Acesta este primul pas in cadrul creatiei. Dumnezeu tatal este gand. Gandul tau este parintele care da nastere tuturor lucrurilor.”
(Neale Donald Walsch)

Leave a Reply

Your email address will not be published.