Adevarul este filosofie in actiune

Nimic din ce va spun nu este adevar. Dumnezeu stie doar ceea ce stiti si voi. Si este adevar doar atunci cand va iese in cale si trebuie sa va creati drum prin el. Doar atunci este adevar. Daca nu va iese niciodata in cale si nu il puneti acolo, nu va fi niciodata adevar. Va fi inca o invatatura New Age si nu va fi adevar pana cand nu il experimentati. Si aveti nevoie de mult adevar pentru a tine piept mintii voastre cinice. Asa este. Nu-i foloseste nimanui sa-i spuneti ca aveti puterea de a vindeca, daca acela nu va crede. Mai mult, nu ne foloseste sa declarati ca vreti sa fiti bogati.

Daca vreti sa fiti bogati, asezati-va si creati o imagine care sa ilustreze o bogatie fabuloasa si concentrati-va asupra ei timp de o ora, in fiecare zi, pana cand o materializati prin concentrare. Este tot ce trebuie sa faceti. Apoi o primiti. Ce faceti cu ea – acesta este un alt obiectiv. Dar pana nu o folositi, nu functioneaza si nu va fi adevar.

Faceti acest lucru pana cand va saturati sa-l mai faceti, iar apoi asumati-va responsabilitatea si spuneti: “Uite, daca mi-as fi dorit cu adevarat acest lucru, l-as fi primit”. Asa este. Credinta imaculata are loc intr-o clipa. Si de ce dureaza atat de mult pentru majoritatea dintre voi? Deoarece drumul este pavat cu indoiala si lipsa de credinta. Daca puteti scapa de acestea, tot ce va veti dori se va aranja intr-o clipa. Doar de atat aveti nevoie pentru a va materializa ceea ce va doriti.

RAMTHA – Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii

Leave a Reply

Your email address will not be published.