Intentia – primul pas spre materializarea dorintelor

Pentru a aduce in viata ta prosperitatea si abundenta, trebuie sa-ti concentrezi intreaga atentie asupra sentimentului asociat starii de abundenta. Trebuie sa fii in stare s-o anticipezi inainte ca aceasta satisfactie sa se materializeze in viata ta. Avand in trup toate acele senzatii placute, iti reprogramezi subcontientul sa intre in concordanta cu infinit de prosperul subconstient universal in care se origineaza manifestarea oricarei dorinte. Capacitatea de a te alinia fara retineri cu aceste campuri energetice implica faptul ca nu vei mai rosti niciodata propozitii precum: “Sper ca intr-o zi sa am o existenta prospera”.

Aloca-ti ceva timp pentru a medita la ceea ce spune Neville in cartea sa “The power of awareness”: Voi fi seamana cu o recunoasterea faptului ca nu esti inca. Vointa Tatalui este intotdeauna Eu sunt. Pana cand vei intelege ca Tu esti Tatal (nu exista decat un singur Eu sunt, iar sinele tau infinit este Eu sunt), vointa ta va spune mereu Voi fi. A vrea sa atragi mai multa prosperitate in viata ta echivaleaza cu a spune ca nu ai inca suficienta. Cata vreme gandul tau constient afirma asta, nu faci decat sa-ti programezi in mod nechibzuit subconstientul sa genereze experiente care sa se potriveasca gandului tau. Eu nu sunt proiecteaza o stare de lipsa.

Atunci cand o persoana stie ca este Dumnezeu si e perfect constienta de divinitatea ei, nu poate afirma “Voi fi”. De ce? Pentru ca “Voi fi” inseamna “nu sunt inca”. Atentia subiectiva reprezinta felul in care alegi sa gandesti si, mai mult, sa simti in privinta a ceea ce ai plasat in imaginatie. Cuvintele pe care Srimati Kashi Moni, “mama sfanta”, i le-a spus lui Paramahansa Yogananda in cartea sa “Autobiografia unui yoghin” m-au insotit pe tot parcursul vietii mele adulte: “Cauta bogatia divina, nu tinichelele zornaitoare ale pamantului, si vei descoperi ca aceasta bogatie nu se termina vreodata”. Comoara ta interioara este chiar sentimentul de a trai intr-o lume a abundentei inepuizabile. Nu lasa nicio informatie externa sa te distraga de la adevarul pe care l-ai plasat in imaginatie. Traieste intotdeauna din sentimentul prosperitatii, al bogatiei, al multumirii. Cu ajutorul imaginatiei, iti vei programa subconstientul sa produca experiente care sa concorde cu ceea ce simti.

Iata ce spune Saint Germain despre puterea pe care o ai doar ca urmare a faptului ca existi: “In momentul in care spui EU SUNT, pui in miscare o putere inerenta in toate facultatile tale. Este substantiala si trebuie sa preia controlul asupra oricarui lucru care a fost fixat de intentia ta. EU SUNT este mintea insondabila a Tatalui”.

Foloseste-ti si tu mintea insondabila pentru a-ti concentra atentia asupra lucrurilor care sunt in acord cu Sursa a tot si a toate – acea abundenta care este cel mai mare bine ce poate fi conceput.

Wayne W. Dyer – Dorinte implinite, Editura Paralela 45

Leave a Reply

Your email address will not be published.