Gandirea pozitiva

Este o lege nescrisa a universului, de a nu face rau nimanui, nici macar cu gandul. Gandurile sunt energii vibrationale care ne influenteaza in bine sau in rau, in functie de polaritatea lor.

De ce sa alegi gandirea pozitiva? Pentru ca atunci cand ai ganduri negative, nivelul tau vibrtional este foarte scazut, lucru care te afecteaza si pe tine ca emitator, dar si persoanele asupra carora sunt indreptate acestea. Daca si aceste persoane, la randul lor, aleg sa raspunda cu ganduri si sentimente negative, se formeaza un cerc vicios din care toti au de pierdut liniste, iubire, fericire.

De ce sa alegi sa-ti otravesti mintea? Pentru ca cei din jurul tau o fac? Fii tu cel care rupe cercul, cel care alege iubirea ca si forma de exprimare, mai ales ca starea ei de bine este molipsitoare. Fii tu cel care are o gandire pozitiva, pentru ca gandurile pozitive sunt ca o hrana bio pentru suflet prin care inaintezi pe calea spiritualitatii.

Samanta tuturor faptelor tale se gaseste in gandurile si vorbele tale. Insa tu esti cel care alege sa actioneze din frica sau din iubire, adica poti alege sa-i vezi pe ceilalti ca dusmanii tai si/sau vinovati e ceea ce ti se intampla sau sa-i vezi ca pe niste fiinte frumoase, la fel de frumoase ca tine. Iar aceasta iubire o gasesti doar in interiorul tau. Atunci cand iti place si iubesti ceea ce gasesti acolo (si nu in sens narcisist sau din orgoliu), atunci poti privi si in exterior cu iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.