Schimbarea destinului


Schimbarea liniei temporale a destinului
Autor: Ramtha
Editura: M.M.S.
Categorie: Autocunoastere/Autoeducare/Spiritualitate

Ramtha considera ca viata noastra pe pamant este o munca de teren. Suntem persoane extraordinare cu abilitati puternice, dar adanc ascunse in noi, asemenea unei comori pe care trebuie sa o scoatem la suprafata. Cartea “Schimbarea liniei temporale a destinului nostru” este o carte minunata de autocunoastere care ne raspunde la cateva intrebari esentiale de spiritualitate:

Cine suntem noi?

Adesea ne facem prea multe griji, ne victimizam si uitam esentialul, suntem o parte din Dumnezeu: “Cand lasati la o parte mintea maimuta si il puneti pe Dumnezeu inainte in loc de corpul vostru, de obiceiuri, de frici, nesigurante si ingrijorari, atunci sufletul poate sa rezoneze foarte departe de corp” . Alegand reintoarcerea la spiritualitate avem sansa sa intram in echilibru cu sinele nostru divin.

Daca suntem fii lui Dumnezeu, de ce intampinam asa multe greutati?

De fapt noi primim lectii permanent ele nu trebuie sa fie negative, noi le atribuim semnificatia asta. Fara aceste “dificultati”-invataturi nu am mai fi cunoscut persoanele pe care le cunoastem astazi si nu am mai fi avut acum posibilitatea sa trasam destine potentiale, sa facem alegeri, schimbari de care sa fim mandri mai tarziu.

Care sunt cauzele depresiei si anxietatii?

Daca simti uneori o apasare mare in sufletul tau fara un motiv anume, desi nu iti lipseste nimic, inseamna ca sufletul tau se indeparteaza de misiunea sa divina. Avem o mare nevoie de spiritualitate, pentru a ne hrani sufletul, de prea multe ori uitam de aceasta nevoie, aceasta fiind una dintre principalele cauze ale anxietatii din timpurile acestea. Iti lipseste adevarata autocunoastere, iubirea, astfel, conecteaza-te la sursa divina, prin meditatie si rugaciune, si vei gasi toate raspunsurile pe care le cauti.

Murim cu adevarat?

“Indiferent ce se intampla cu trupul ca vesmant ce-l purtati,sinele spiritual o sa traiasca intotdeauna”
Viata pe pamant e doar o scoala in care am venit sa invatam, dupa ce absolvim plecam inapoi la sursa.

Exista un destin?Poate fi el schimbat?

Puteti sa trasati linia destinului vostru, linia vietii voastre, cu paralele deasupra si dedesubt.- diferite linii de optiuni din tinerete, la pubertate la maturitate, diferite optiuni, diferite cai pe care ati apucat-o si pe care ati mers pentru o vreme.
Ni se ofera sansa alegerii dintre destine potentiale ce au loc simultan-noi alegem ce se va intampla in viata noastra. Suntem creatorii destinului nostru, avem liber arbitru, caci fara el am fi prizonieri in inchisoarea vietii. Ramtha ne asigura ca in fiecare zi ni se acorda sansa de a face alegeri permanent. Noi suntem raspunzatori de destinul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.