Julia Roberts crede in alegerile sale

julia-roberts-cariera-actrite-celebritati-motivatie0succesJulia Roberts este un simbol in domeniul cinematografiei, un simbol care a fost verificat si de timp si de calitatea filmelor alese (cu putine exceptii). Mai mult decat datele tehnice, are un zambet care insenineaza, are o nonsalanta care care dezarmeaza si care cucereste din prima clipa.

Cariera
A devenit un star de la primul ei film, “Mystic Pizza”, acum 20 de ani si de atunci si-a construit o cariera bazata pe motivatie proprie, alegeri inteligente, uneori surprinzatoare, dar mereu in acord cu credintele sale :” Cand aveam 23 ani (varsta la care a filmat “Pretty Woman”), cand toti spuneau lucruri dragute despre mine, citeam scenarii care pur si simplu nu imi placeau, asa ca in vremea in care nu aveam prea multi bani, nu aveam un venit stabil, am spus “nu” multi ani. Puterea in aceasta meserie vine in a spune “nu”. E usor sa spui “da”, daca vrei sa te implici intr-un proiect. Marele moment e cand ai puterea sa spui “nu”. A fost ca un exercitiu pentru mine, ca in acea perioada sa cred in alegerile mele si sa spun “nu” atunci cand era cazul.”

Sinceritatate si incredere
A ramas sincera cu ea insasi si cu cei care o urmaresc, a avut incredere in ea si in alegerile ei, si acum poate privi cu mandrie in urma: “ Mi-am promis acum mult timp ca voi face doar ceea ce imi place, fara a-mi pasa de ceea ce cred altii. Din fericire, raspunsul a fost unul pozitiv. Un lucru de care sunt foarte mandra este ca nu am fost niciodata influentata de presiunea popularitatii. Daca un film a avut succes si a fost bine primit de public, m-am bucurat, daca, din contra, nu a fost apreciat, macar am facut un lucru in care credeam.”

Frumusete
Julia nu a excelat niciodata la capitolul glamour, a fost genul “the girl next door”, naturala si sincera. “Nu am fost niciodata genul care sa se coafeze si sa se machieze cand merge la piata. Corpul nostru are un mecanism care stie sa aiba grija de el. Tot mai des ma gandesc poate toate lucrurile pe care noi le punem pe piele si pe corp il impiedica sa isi faca treaba bine”.

Credinta
Este o practicanta a religiei hinduse (dupa ce a filmat “Eat, Pray, Love”). “Am fost binecuvantata cu prietenii si familia din aceasta viata. In viata urmatoare mi-as dori sa fiu ceva linistit si un sprijin pentru ceilalti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.