Marketing spiritual – convingerile

dorinte materializarea realitatiiPasul urmator de dezvoltare personala si spirituala din momentul prezent, asa cum este el catre relitatea interioara si exterioara pe care o dorim. De la dorinta la realitate.

Evaluand ceea ce ne dorim si ceea ce nu ne dorim in viata ne putem evalua credintele. Este posibil sa nu ne dorim un lucru, sau mai multe, insa credinta noastra sa fie ca mai mereu ni se intampla, ca l-am avut dintotdeauna si face deja parte din noi, astfel nu se poate schimba. Intotdeauna exista o alta cale, niciodata nu e prea tarziu sa ne schimbam convingerile, ceea ce este un pas important in dezvoltarea personala. Daca am fost toata viata saraci (termenul este relativ, bineinteles) si avem credinta, convingerea ca lucrul acesta nu se poate schimba, ei bine, se poate. Dar trebuie schimbata convingerea mai intai. Pur si simplu asa functioneaza lucrurile.

Convingerile noastre devin realitate mai devreme sau mai tarziu daca urmam pasii urmatori:

Faceti o lista cu lucrurile pe care le doriti. Scrieti cum doriti sa fiti si ce va doriti sa aveti. Reciti lista si vedeti care scop va inspira cel mai mult, care va da cea mai mare energie.

Apoi refaceti lista si scrieti propozitiile din care sa reiasa ca aveti deja acele lucruri. “Vreau sa fiu mai slab” devine “Am deja greutatea pe care o doresc” (nr. de kg.) sau “vreau un salariu de X lei” devine “am deja salariul de X lei”.
Alcatuirea listei seamana intr-un fel cu plantarea semintei. Urmeaza apoi sa o udam, sa ii dam soare, sa o plivim si sa ii prmitem sa creasca.

Al treilea pas este clarificarea. Clarifica tot ceea ce iti doresti sa fi, sa ai.

    – delimiteza in sensul de indeparteaza credintele vechi, cele distructive si daunatoare.

    – nu privi lipsurile, priveste catre ceea ce doresti si hotaraste pentru tine ca ai deja

    – de fiecare data cand revin in minte scheme vechi de gandire, clarifica lucrurile, restabileste ca iti doresti si ai deja acel lucru

    – focusul pe directia de mers hotarata este crucial

    – orice raspuns la intrebarea “de ce nu ai ceea ce iti doresti” in afara de “stiu ca este deja in curs de a aparea in viata mea” este un semn ca nu ai inca claritatea de care ai nevoie.

Cateodata ceea ce ne dorim este un sentiment si nu un lucru, este chiar acel sentiment pe care un lucru ni-l ofera. De exemplu, cand ne dorim un articol vestimentar, nu ni-l dorim din nevoia pentru care imbracamintea a fost creata, pentru a ne acoperi, avem deja foarte multe haine, noi ne dorim de fapt sa traim sentimentul pe care ni-l ofera purtarea acelui lucru nou. Putem trai insa acel sentiment, chiar daca nu avem lucrul respectiv, si sentimentul va atrage acel lucru in viata noastra, pentru ca odata ce pasim pe acest drum de dezvoltare personala, realitatea noastra va fi in acord cu ceea ce simtim.
Energia pe care o transmitem este in acord cu rezultatul pe care il primim. Suntem clarificati in privinta scopului, nu ne mai razgandim, nu avem indoieli, atunci vom primi, si vom primi repede acele schimbari. Adica pur si simplu se vor intampla. Pentru ca realitatea din exterior se va schimba conform vibratiei si convingerilor noastre. Un om care se simte bogat si sanatos nu are cum sa fie sarac si bolnav.
Specialistii in marketing stiu ca oamenii nu actioneaza din motive logice, ci din motive emotionale. Iar emotiile au puterea de a crea ceea ce dorim. Energia lor te va apropia de ceea ce iti doresti si va apropia si acel lucru de tine. Pas cu pas. Pasul urmator, data urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.