Traiesti cu sentimentul de lipsa sau abundenta?

Adesea oamenii se intreaba de ce nu manifesta ceea ce intentioneaza. Astfel, daca iti adresezi aceasta intrebare, exista cateva motive. Primul ar fi ca te simti separat de ceea ce vrei sa creezi, ca traiesti cu un sentiment de lipsa. Asta inseamna ca tu traiesti si simti emotii care nu au la baza recunostinta, ci frica, mania, frustrarea si asa mai departe.

Al doilea motiv este ca acei hormoni care ne cauzeaza emotiile negative ne accentueaza simturile. Ca rezultat, noi ne concentram pe materie, obiecte si lucruri. Si pentru ca acolo unde ne este atentia, se afla si energia noastra, atunci toata energia noastra este investita in realitatea tridimensionala, accentuand ideea ca daca nu putem vedea creatia noastra – daca nu ne putem vedea bogatia, sanatatea, succesul – acestea nu exista. Daca vei crede aceasta, atunci esti separat de ele si nu se vor materializa pentru ca tu ai incetat sa le creezi. Din contra, vei crea opusul a ceea ce intentionezi. Poate ai intentia in minte, dar corpul tau este pe alta lungime de unda, pentru ca traiesti in trecut. Asta pentru ca gandurile sunt modul de manifestare al creierului si se manifesta ca emotii in corp – si ceea ce gandesti si ceea ce simti constituie starea ta de a fi.

De aceea trebuie sa muncesti in fiecare zi , in mod consistent sa iti conditionezi corpul sa simta emotia acelei viitoare experiente create. Cand vei face acest lucru suficient de mult timp, nu te vei mai simti separat de creatia ta si nu vei mai avea sentimentul de lipsa. Te vei simti deja conectat cu acea stare si aceasta va crea sentimetul de integrare. Daca vei intelege ca esti intreg – si acest semtiment de integrare aduce mai aproape creatia de tine – atunci ceea ce creezi nu mai este seprat de tine ci parte din tine. Asa vor aparea rezultate in viata ta.

Dar daca gandul la ceea ce vrei iti creeaza un sentiment de separare si lipsa, atunci nu il vei crea niciodata, pentru ca il vei tine mereu la distanta de tine. Ce poate aparea din aceasta stare in care tu speri, iti doresti, fortezi si incerci si mai mult, este o stare in care nu este loc pentru necunoscut. De ce? Pentru ca tu anticipezi creatia ca aparand intr-un mod pe care tu il poti prezice. Esti inapoi in modelul newtonian si afara din modelul cuantic al imprevizibilului si surprizei.

Atunci cand aducem integralitatea in contextul creatiei, aceasta simte modelul creatiei inainte de se intampla. Daca simti deja emotiile inalte legate de viitorul imaginat de tine, atunci il simti ca si cum s-ar fi intamplat deja. Rezultatul nu este un lucru, o actiune, ci o stare de a fi.

Daca nu iti doresti nimic, asta inseamna ca simti ca ai tot ceea ce iti doresti. Asta te atrage sa creezi – pentru ca gandurile sunt electrice si sentimentele sunt magnetice, si cum gandesti si te simti iti creeaza energia viitorului. Totalitatea a ceea ce gandesti si simti reprezinta starea ta de a fi. Daca practici sentimentul de recunostinta si intregire suficient de mult timp, acesta devine starea ta de a fi – si atunci magicul se intampla.

Joe Dispenza

Leave a Reply

Your email address will not be published.