Beneficiile meditatiei

yoga-relaxare-asana-pilates-respiratie-spiritualitateDincolo de usurarea realinierii efective din punct de vedere energetic, meditatiile ne permit sa ne deschidem catre calauzirea launtrica – sa invatam sa ascultam soaptele Sinelui nostru Divin, pana când soaptele devin o voce clară şi puternica. Atunci cand actionăm bazandu-ne pe ea, aceasta calauzire ne permite sa traim bucuria, iubirea si armonia pe care le cautam in toate aspectele vietii noastre. Meditatia aliniaza campurile noastre energetice spirituale, mentale si emotionale. Aceasta realiniere se reflecta in campul de energie, corpul nostru fizic, si il modifica.

Dieta, mancarea usoara , apa pura, proaspata, angrenarea in exercitii usoare, nestresante, ne permit sa ne realiniem, sa reconstruim si sa ne modificam zilnic campul de energie al corpului fizic si sa ne dezvoltam sanatatea, vitalitatea si longevitatea; insă nici una dintre acestea nu are puterea meditatiei, atunci cand marim la maximum aportul de prana printr-o respiratie specifica si permitem energiei luminii albe sa ne vindece si sa ne transforme.

Traim intr-o perioada atat de minunata – zorii unei noi ere – si avem capacitatea sa cream realitatea pe care o dorim, pur si simplu, prin modificarea semnalelor energetice pe care le emitem si prin intelegerea legilor care guverneaza intreaga materie.

(Extras din cartea “In Rezonanta“, de Jasmuheen, Editura For You)

2 thoughts on “Beneficiile meditatiei

  1. Meditaţia e o cale grea la inceput dar nu imposibila.Lupta cu gindurile e ca o corabie pe mare,necesită o mare atenţie de concentrare si o voinţa educata.Inceputul intodeauna e greu,necesita rabdare,cunoastere,vointa”sunt ca primi paşi,cadem,ne ridicam,exacat ca copilul ce invata sa faca primi pasi pentru a putea sa mearga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.