Terapia prin rugaciune

minte spiritVindecarea cu ajutorul rugaciunii este rezultatul conlucrarii armonioase , sincronizate si inteligente dintre mentalul constient si subconstient. Este foarte important ca scopul rugaciunii, precum si fenomenele care se petrec atunci, sa fie cunoscute cu precizie. Prin asta veti dobandi incredere in acest procedeu simplu, dar extrem de eficient, care poate fi numit terapie prin rugaciune sau tratament mental.

– Pentru inceput alegeti o imagine mentala>, o idee sau un plan care doriti sa devina realitate.

– Va veti constientiza apoi capacitatea de a comunica subconstientului acea imagine sau idee, inaginandu-va ca ea s-a concretizat deja. Daca veti mentine cu perseverenta aceasta atitudine mentala, rugaciunea va fi ascultata.

Deci, terapia cu rugaciune presupune o actiune mentala bine definita, cu un scop clar, bine precizat, adica exact punctele subliniate anterior.

Sa presupunem ca v-ati decis sa vindecati o anumita afectiune folosind terapia prin rugaciune. Stiti acum ca problema sau boala cu care va confruntati are drept cauza gandurile negre pline in indoiala, ()care sunt bine fixate in subconstient, si de asemenea, daca va veti elibera mintea de aceste ganduri, afectiunea va disparea instantaneu. In consecinta, va veti orienta catre puterea infinita a subconstientului si veti urmari sa deveniti pe deplin constienti de faptul ca acesta va poate vindeca de orice boala. Meditand asupra acestui aspect, observati cum indoiala se risipeste treptat si modul de a gandi se transforma treptat. Cand veti fi vindecat nu uitati sa multumiti divinului si apoi sa nu va mai ganditi la boala pe care ati avut-o.

Cand va rugati cautati sa nu va ganditi la conditiile de moment care se opun realizarii scopului propus si nicio clipa sa nu va ganditi ca vindecarea s-ar putea sa nu se produca.
Acesta atitudine interiora va uni in mod armonios constientul cu subconstientul si va activa puterea curativa latenta din fiecare dintre noi. Este o tehnica de dezvoltare personala la modul cel mai profund, atingand acea vindecare interioara care sta la temelia oricarui succes.

Amintiti-va ca daca doriti sa aveti cu adevarat puterea de a vindeca, o puteti obtine prin credinta si prin cunoasterea modului in care lucreaza constientul si subconstientul. Deci credinta se obtine si prin cunoastere si autoeducare.

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.